StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Скандальна українська акторка жорстко кинула іноагента Моргенштерна

29 жовтня 2023, 21:15
2040
Ліза Василенко, яка доводила репера до "метеликів у животі", упурхнула з його життя.
Моргенштерн, Ліза Василенко
Моргенштерн та Ліза Василенко розійшлися / колаж: Главред, фото: instagram.com/morgen_shtern, instagram.com/elizabethvasilenko

У серпні російський репер Моргенштерн, визнаний іноземним агентом в країні-окупанті, та українська модель і актриса Ліза Василенко підтвердили свій роман, чутки про який стали ходити ще в травні.

Музикант називав ефектну блондинку своїм першим справжнім коханням. "Ліза - моя перше божевільне кохання у житті. Ось знаєш, те саме, як з фільмів, з пісень. Всі ці фрази "я дихаю тобою", "шаленію", "у мене метелики"... Тепер зрозумів, що таке буває", - зізнався він в інтерв'ю Ксенії Собчак.

Там же він розповів, що його стосунки з Василенко закінчилися. Подробиць Моргенштерн розкривати не став, але в росЗМІ ходять чутки, що ініціатором розриву стала саме Ліза.

відео дня

Близький друг репера, коментуючи раніше відносини з моделлю, розповів, що артист мріяв про створення сім'ї з Василенко, і будував серйозні плани на майбутнє. Ймовірно, Лізу налякало такий швидкий розвиток подій.

Раніше Віра Брежнєва зізналася, як її змінило розлучення з Костянтином Меладзе. Довгий час вона приховувала розставання з продюсером адже була з ним дійсно щаслива.

Також Тіну Кароль запідозрили в багаторічному романі з гітаристом. Пару нібито разом бачили на відпочинку. Співачка співпрацює з музикантом більше 10 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти