StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Згниє ніс: популярна в РФ ведуча і світська діва "догралася" з пластикою на обличчі

13 вересня 2023, 23:52
11310
Вікторія Боня замість "лисячих очей" отримала тонни критики.
1694637938-5556.jpg
Одна з речей, на яку можна дивитися нескінченно - це те, як спотворюють себе росіяни / Колаж Главред, фото Instagram / victoriyabonya

Російська актриса, телеведуча і екс-учасниця реаліті-шоу "Дім-2" Вікторія Боня, яка близько 10 років ганьбиться на червоній доріжці Каннського кінофестивалю, схоже, більше не зможе робити і цього.

В рамках всеросійського "буму" на пластичні операції, Боня перекроїла настільки своє обличчя, що стала лякати їм своїх передплатників.

43-річна "зірка", яка прославилася завдяки участі в низькосортному реаліті, змінила ніс, знову збільшила губи і підрізала розріз очей.

відео дня
Вікторія Боня
Вікторія Боня" наздоганяє " Майкла Джексона / скріншот Instagram / victoriyabonya

На своїй сторінці в Instagram, зірка прошамкала новими губами, що їй дуже подобається її нова зовнішність і всі-всі фоловери зможуть це скоро оцінити.

Тим часом, час йде, а російська зірка так краще і не стає. Крім того, вона навіть вже придумала покарання для невгамовних хейтерів. Тепер вони будуть позбавлені щастя споглядати нове обличчя Боні, а будуть задовольнятися руками, голосом і шамканням.

За інформацією російських пропагандистів, хейтери прогнозують Боні сумну долю носа Майкла Джексона. По крайній мірі, ніс Боні вже дуже схожий на ніс поп-короля.

Нагадаємо, раніше Боня з'явилася на червоній доріжці в Каннах. Незважаючи на ефектне плаття в підлогу з відкритими плечима і глибоким декольте, на 42-річну росіянку ніхто не дивився під час її дефіле. Більш того, фотографи просто відвернулися від артистки.

Нагадаємо, раніше український продюсер, шоумен і громадський діяч Ігор Кондратюкрозповівши, чому неможливо відібрати звання народних і заслужених у артистів з РФ, які підтримують війну з Україною або зірок-зрадників з України.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти