Сергій Притула прокоментував втечу Руслана Ханумака з України: "Це сумно"

23 липня 2024, 16:17
413
Такі вчинки, на думку Притули, підривають довіру суспільства до публічних особистостей загалом.
Сергей Притула, Руслан Ханумак
Руслан Ханумак втік з України - думка Сергія Притули / колаж: Главред, фото: instagram.com/siriy_ua, instagram.com/hanumak

Виїзд відомих українських особистостей чоловічої статі та призовного віку за кордон під час повномасштабної війни став гострим питанням у нашій країні. Ще гостріше суспільство сприймає випадки, коли такі чоловіки виїжджають нібито офіційно, але не повертаються.

Яскравим прикладом такого випадку став український актор і комік Руслан Ханумак: на початку липня він заявив, що поїхав до сина в США і залишиться поруч із ним. Мовляв, йому плювати, навіть якщо його запишуть у зрадники. Виїхав гуморист, за його словами, законно - у нього астма, через яку він отримав відстрочку. Ця історія сколихнула громадськість: ні астма, ні відтермінування не дають громадянину України права покинути країну під час воєнного стану.

На думку Сергія Притули, шоумена і громадського діяча, вчинок Руслана Ханумака кидає тінь на всіх публічних персон. Ба більше - те, що в гумориста вийшло втекти з України за якихось особливих умов, оголює одну з болючих точок сучасного українського суспільства та органів влади. Про це Притула заявив у подкасті "Гуртом та вщент".

відео дня

"Він виїхав, усім ручкою помахав і сказав: "Нехай я буду ухилянт чи зрадник, але буду зі своєю дитиною". Коли ти публічно впізнавана людина, і ти суспільству, яке страждає в часи війни, і мільйони людей не можуть побачити своїх дітей, кажеш: "А я можу, я виїхав". І тут постає питання, а як ти виїхав? ... В українському суспільстві неймовірно високий запит на справедливість. Проте українська влада, транслюючи цей запит назовні, не займається цим почуттям справедливості всередині українського суспільства. Напевно, ми ніколи не дізнаємося, яким чином Руслан Ханумак виїхав з України. Якщо почати розмотувати, то ця ниточка до якогось клубочка ж доведе. Хто пропустив? На яких підставах? Це дуже сумно", - підсумував Сергій Притула.

Хто такий Сергій Притула?

Сергій Притула - український громадський і політичний діяч, телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу "Файна Юкрайна", колишній ведучий телепрограми "Хто зверху?", повідомляє "Вікіпедія".

Хто такий Руслан Ханумак?

Руслан Ханумак - український актор, ведучий і комік. Учасник гумористичного проєкту "Ліга сміху". Співпрацював зі Студією "Квартал 95".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що Ірина Білик помирилася з Дімою Коляденком. Колишнє подружжя та друзі не спілкувалися з весни, але возз'єдналися під час концерту співачки.

Також українська співачка Альона Вінницька зізналася, що музичний продюсер Костянтин Меладзе мстився їй після того, як вона пішла з гурту ВІА Гра на початку двотисячних.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти