Селена Гомес покинула церкву через пастора-безпутника

16 грудня 2020, 18:19оновлено 17 грудня 2020, 00:25
Знаменита співачка Селена Гомес покинула протестантську церкву, яка влипла в скандал.
Селена Гомес
Селена Гомес / Reuters

Зі знаменитої церкви для багатих в США "Hillsong", вигнали пастора Карла Ленца - нібито за зради дружині і спокушання інших жінок. Спочатку причиною його звільнення називали "порушення моральних норм", але потім Ленц зізнався в Instagram, що був невірний своїй дружині.

Після цього стало відомо, що церкву покинула яра християнка, співачка Селена Гомес, пише Vanity Fair.

Видання підкреслює неординарність вчинку тим, що раніше Селена була дуже дружна з Ленцом, самим засновником, і навіть із Джастіном Бібером. Він перебував у цій же церкві, і там же нещодавно приймав хрещення з Хейлі Болдуїн.

відео дня

Тепер співачка не хоче мати нічого спільного з цією церквою. Селена Гомес розчарована в цінностях цієї общини після цього інциденту.

"Селена як і раніше вважає себе християнкою і каже, що у неї близькі стосунки з Богом. Вона вважає, що не цього хотів від нас Бог, вона розчарована. Вона більше не пов'язує себе з даною церквою", - стверджує інсайдер видання The Daily Telegraph.

Нагадаємо, Карл Ленц був одним із співзасновників Нью-Йоркської філії Hillsong. У цю церкву ходять Дрейк, сестри Дженнер, Ванесса Хадженс і знамениті спортсмени.

Як відомо, у Селени Гомес і Джастіна Бібера також важкі і непрості стосунки. Вони намагалися відновити відносини після розставання, але в 2017 році у них нічого не вийшло. Батьки Селени були проти відносин.

Після цього Селена Гомес вирушила на лікування до психлікарні, а Джастін Бібер незабаром заручився і потім таємно одружився на своїй подрузі Хейлі Болдуїн.

Єдино. реакцією на це Селени Гомес вважали її пісню, яку несподівано прокоментувала сама Хейлі Болдуін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти