StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Санта Дімопулос в Еміратах відірвалася з мовчунками з ВіаГри

26 травня 2024, 20:37
445
Колишні учасниці популярного колективу живуть своє краще життя, в якому немає місця війні.
Санта Дімопулос
Санта Дімопулос новини - Дімопулос відпочила з Романовською та Котовою / колаж: Главред, фото: instagram.com/santadimopulos

Співачка, блогерка і медіадіва Санта Дімопулос висловила чітку антивоєнну позицію і час від часу навіть займається благодійністю на користь України. Проте від друзів із країни-окупанта вона не відмовилася, а блог продовжує вести російською мовою.

Також Дімопулос продовжує підтримувати стосунки зі своїми колегами по гурту ВіаГра - українкою Ольгою Романовською та росіянкою Тетяною Котовою. З ними медіадіва відсвяткувала своє 37-річчя в ОАЕ.

Про це він розповіла у своєму блозі в Instagram - опублікувала знімок із Романовською і Котовою в ресторані з підписом "Мої дівчата". "Дівчата" Дімопулос, як одна, мовчать про війну в Україні.

відео дня

Романовська довгий час жила в країні-агресорі, і спершу навіть вийшла на протест проти кремлівської агресії, проте патріотизм вичерпався після того, як її затримали на мітингу в країні-окупанті. ЕксВіаГра втекла з РФ в ОАЕ і тепер ретельно уникає цієї теми. Котова і зовсім проігнорувала злочини, які країна на болотах чинить проти України вже понад два роки. Вона також живе за кордоном, і проблеми у світі її не хвилюють.

Варто зазначити, що під знімком Дімопулос, Романовської та Котової є лише позитивні коментарі - весь негатив на свою адресу Санта ретельно підчищає.

Санта Димопулос, Ольга Романовская, Татьяна Котова
Санта Дімопулос новини - Дімопулос відпочила з Романовською та Котовою / instagram.com/santadimopulos

Чим прославилася Санта Дімопулос

Санта Дімопулос прославилася завдяки участі в розважальній програмі "Фабрика зірок", а згодом стала однією із солісток гурту ВіаГра. Пізніше вона спробувала себе в сольній кар'єрі, проте вона закінчилася одним альбомом.

З досягнень - перемога в телевізійному шоу "Танці з зірками", а також вінтажний бутік брендових речей у Києві.

Дімопулос має двох дітей. Старшого сина Даніеля вона народила від телеведучого Андрія Джеджули, а молодшу доньку Софію від українського бізнесмена, який не проживає в Україні.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Ірина Білик показала, як вона виглядає без макіяжу. Шанувальники були здивовані б'юті-перетворенням популярної артистки, яка стала схожою на Аліну Гросу.

Також alyona alyona проігнорувала Jerry Heil на заході. Артистки разом посіли третє місце на Євробаченні-2024, але після музичного конкурсу сильно віддалилися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти