StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Найспортивніша співачка розкритикувала Alyona Alyona та Заріцьку за зайву вагу

12 вересня 2024, 13:16
408
СолоХа заявила, що бодіпозитив - виправдання ліні, і прокоментувала здоров'я пишностегних колег.
Alyona Alyona, СолоХа, Kazka
СолоХа дорікнула Kazka та Alyona Alyona в ліні через зайву вагу / колаж: Главред, фото: instagram.com/alyona.alyona.official, instagram.com/soloha_official, instagram.com/kazka.band

У 2019 році українська співачка СолоХа (справжнє ім'я - Тереза Балашова) отримала від Книги рекордів України звання найспортивнішої співачки нашої країни. Багато уваги артистка приділяє своєму тілу, і ділиться корисними порадами щодо спорту та харчування в соціальних мережах.

При цьому бодіпозитив - прийняття себе в будь-якій вазі і розмірі - Балашова вважає деструктивним і просто проявом банальної ліні. Про це вона зізналася в інтерв'ю для Oboz.ua.

Також СолоХа зазначила, що вважає бодіпозитив небезпечним, і не вірить, що пишні українські артистки, на кшталт Alyona Alyona та Олександри 'Kazka' Заріцької, справді можуть жити в гармонії з собою і при цьому залишатися здоровими.

відео дня

"На мій погляд, це пропаганда нездорового способу життя, це пропаганда ліні. І я за те, щоб у нас були здорові люди, а в тілі, де зайвих 50, 70, а то й 100 кілограмів, не може бути здоров'я. Хоч би як солістка KAZKA та alyona alyona не казали, що їм комфортно у цьому тілі, хороші аналізи, я впевнена, що вони не хороші", - заявляє співачка.

Хто така Alyona Alyona?

Alyona Alyona (справжнє ім'я Альона Олегівна Савраненко) - українська хіп-хоп- і реп-виконавиця. Представниця України на пісенному конкурсі "Євробачення-2024" у Мальме спільно з Jerry Heil, повідомляє "Вікіпедія".

Хто така Олександра Заріцька?

Олександра Заріцька - українська співачка, солістка гурту "KAZKA" (з 2017 року). Учасниця шоу "Голос країни" (4 сезон - як учасниця, 12 сезон - тренерка команди "Другого шансу"), "Х-фактор" (8 сезон - посіла 7 місце у складі гурту "KAZKA") і "Танці з зірками-8".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше хворий на діабет Melovin заговорив про нові проблеми зі здоров'ям. 27-річний співак зізнався, що приховував від інших та ігнорував свій діагноз близько трьох років.

Також українська співачка Світлана Тарабарова зізналася, чому радіє тим артистам, хто "перевзувся", та які почуття в неї викликає сучасний вигляд української музики.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти