StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Боявся три роки": хворий на діабет Melovin заговорив про нові проблеми зі здоров'ям

11 вересня 2024, 16:03
613
Бочаров уже давно "тікав" від цього, але життя не дозволяє йому забути про його діагноз.
Melovin
Melovin новини - 27-річний Меловін стрімко втрачає зір / колаж: Главред, фото: instagram.com/melovin_official

Восени 2023 року український співак Melovin (справжнє ім'я - Костянтин Бочаров) зізнався, що має генетичне, невиліковне захворювання - цукровий діабет. У минулому артист також мав проблеми з алкоголем.

Втім, нещодавно виявилося, що це далеко не всі проблеми Меловіна зі здоров'ям. Так у своєму блозі в Instagram він розповів, що є ще одна річ, яку він приховував понад три роки зі страху.

Так Бочаров зазначив, що поступово сліпне. Він боявся зізнатися в цьому самому собі, та ігнорував відшарування сітківки, яке йому діагностували кілька років тому. Однак тепер ця проблема набула таких обертів, що термінове її вирішення стало для співака життєвою необхідністю.

відео дня

"Так буває, що деякі колеги ображаються, що я з ними не вітаюсь. Жаліються про це в пресі, преса це підіймає, і всі думають, що я такий жахливий. Я вирішив про це розповісти, тому що наважився виправити цю ситуацію. Проблема, про яку я мовчав…Нарешті наважився розповісти про те, чого боявся три роки. Я сліпе, просто сліпе, і я не бачу. Кілька років тому мені діагностували відшарування сітківки. Але я успішно забив на це. Потім зрозумів, що зір почав падати все більше і більше. Тому взявся за цю проблему, пішов до лікарів і вже на шляху до її вирішення", - розповів Меловін.

Melovin
Melovin новини - 27-річний Меловін стрімко втрачає зір / instagram.com/melovin_official

Хто такий Melovin?

MÉLOVIN (справжнє ім'я Костянтин Миколайович Бочаров; нар. 11 квітня 1997, Одеса, Україна) — український співак, переможець шостого сезону українського вокального шоу "X-Фактор", переможець другого сезону гіпершоу "Маска". Представник України на 63-му пісенному конкурсі "Євробачення" в Португалії з піснею "Under The Ladder", де посів у фіналі 17-те місце. У липні 2021 року Mélovin здійснив камінг-аут як бісексуал на Atlas Weekend 2021, пише Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше скандальна колишня дівчина Мурата Налчаджиоглу, модель Анастасія Foxy, відреагувала на його примирення з другою дружиною, з якою турецький бізнесмен розлучився навесні.

Також стало відомо, що дівчина зробила пропозицію руки та серця Євгену Клопотенку - українському кулінару, який неодноразово зізнавався, що не сприймає класичний шлюб і моногамію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти