StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Світлана Тарабарова зізналася, чому рада тим артистам, хто "перевзувся"

11 вересня 2024, 19:24
1391
Зірка прокоментувала зміни в сучасній українській музиці.
Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова новини - Тарабарова розповіла, що думає про артистів, які перевзулися / колаж: Главред, фото: instagram.com/tarabarova

Українська співачка Світлана Тарабарова відвідала один зі столичних світських заходів. Під час спілкування з пресою артистка зробила незвичайне зізнання.

Так у коментарі для ТаблоID Тарабарова розповіла, що їй подобаються метаморфози, які відбуваються в сучасній українській музиці. Її новий вигляд із патріотичними мотивами припадає до смаку і дітям, і дорослим.

Також Тараборва зазначила, що в зростаючій якості творчості їй імпонують артисти, які "перевзулися", - ті, хто раніше не виявляв свою громадянську позицію, але тепер визначився зі своїми цінностями. Звісно, на високу оцінку Світлани заслуговують саме ті, хто здійснив "перехід" на користь України.

відео дня

"Мені дуже подобається те, наскільки потужною стала музика під час повномасштабного вторгнення, шкода, що такою ціною. Люблю, коли перевзуваються у повітрі, щаслива, що перевзуваються в наш табір, нещаслива, що реально такою ціною", - зазначає зірка.

Хто така Світлана Тарабарова?

Світлана Тарабарова - українська співачка, композиторка та авторка пісень, музична продюсерка, акторка, володарка національної музичної премії "Пісня року 2014", номінантка національних музичних премій. Колишня солістка поп-групи Real O.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українка з найбільшими вилицями у світі, модель і блогерка Анастасія Покрещук, розповіла про аборт і відмову заводити дітей, та розкрила причину своїх рішень.

Також українська співачка Настя Каменських у сльозах поділилася особистим. Вона порушила важливе питання, щодо якого артистка не може стримати свої емоції.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти