StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сама не в змозі: у путіністки Канделакі народилася ще одна дитина за допомогою сурогатної матері

17 січня 2023, 21:19
Путіністка у свої 47 років вирішила, що їй потрібна ще одна дитина. Тому вона скористалася послугами сурогатної матері.
Тіна Канделакі
Тіна Канделакі / скріншот

Одна з найбільш популярних пропагандисток Кремля, 47-річна журналістка і заступник генерального директора "Газпром-Медіа" Тіна Канделакі "стала матір'ю" втретє.

Завдяки послугам сурогатної матері, вона та її чоловік, директор з особливих доручень держкорпорації "Ростех" Василь Бровко, стали батьками хлопчика.

В одному з інтерв'ю Канделакі говорила, що якщо у них з чоловіком не вийде зачати дитину, то сурогатне материнство здається їй одним із шляхів вирішення проблеми.

Мабуть, таки не вийшло. Цікаво, що буквально напередодні, її коханий чоловік-терорист Путін, який продовжує знищувати українські міста і вбивати українців, підписав закон про заборону сурогатного материнства.

Нагадаємо, раніше інша російська пропагандистка і журналістка Ксенія Собчак знову висміяла образ своєї колишньої подруги, любительки війни і тероризму, путіністки Тіни Канделакі.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram. Собчак опублікувала фото Канделакі в кюлотах і дивній сорочечці. Фото вона підписала так: "а є речі, які тіні йдуть. Повинні ж бути".

Варто відзначити, що Собчак ніколи не упускає можливості висміяти Канделакі за її смак. Після кожного вбрання журналістка критикує стиль путіністки, яка закликає вбивати мирних українців. І та практично завжди відповідає на "уколи" на свою адресу. Але цього разу, мабуть, вирішила промовчати.

Нагадаємо, раніше грузини організувалися у флешмоб і в його рамках звернулися до Російської пропагандистки і журналістки Ксенії Собчак.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти