StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Собчак знову висміяла безглуздий лук Тіни Канделакі

24 жовтня 2022, 12:22
Вона запостила Канделакі в сорочечці, з якої виднілося щось червоне.
Ксенія Собчак
Ксенія Собчак / instagram.com/xenia_sobchak/

Російська пропагандистка і журналістка Ксенія Собчак знову висміяла образ своєї колишньої подруги, любительки війни і тероризму, путіністки Тіни Канделакі.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram. Собчак опублікувала фото Канделаки в кюлотах і дивній сорочечці. Фото вона підписала так: "А є речі, які тіні йдуть. Повинні ж бути".

Собчак знову висміяла безглуздий лук Тіни Канделакі

Варто відзначити, що Собчак ніколи не упускає можливості висміяти Канделакі за її смак. Після кожного вбрання журналістка критикує стиль путіністки, яка закликає вбивати мирних українців. І та практично завжди відповідає на "уколи " на свою адресу. Але цього разу, мабуть, вирішила промовчати.

відео дня

Нагадаємо, раніше грузини організувалися у флешмоб і в його рамках звернулися до Російської пропагандистки і журналістки Ксенії Собчак.

читайте також"Як смоктала, так і буде смоктати вічно": Скабєєва визвірилася на Собчак

Акція виникла через відео, на якому Собчак спілкується з власником грузинського ресторану, який змушував підписувати росіян папір, де вони визнавали, що засуджують війну в Україні і визнають Путіна диктатором.

"Ми не виділяли вас, як націю росіян. Ми ставимося до вас, як громадян країни, яка окупувала частину нашої країни. А країна, це в першу чергу-люди. У моїй країні співіснує і моя бабуся, яка біженка в своїй країні по милості Росії. І біженці з Росії. Кожна імперія приречена на крах. А Грузія існувала, існує і буде існувати. Також, як і Україна", - каже молода жінка на відео.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти