StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"З татом на фотографії": подруга старого Петросяна розповіла про народження його дитини

15 травня 2024, 10:05
1030
Олена Воробей розповіла, що розуміє путініста Петросяна щодо його пізнього батьківства.
Евгений Петросян, Татьяна Брухунова
Олена Воробей висловилася про Петросяна / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova/

Російська артистка Олена Воробей, яка так і не висловила свою позицію щодо вторгнення РФ в Україну, але відвідує окупований Крим, розповіла, що думає про пізнє батьківство свого друга-путініста Євгена Петросяна.

В інтерв'ю для росЗМІ, Воробей припустила, що у любителя диктатора Путіна Петросяна зараз більше вільного часу і тому він вирішив завести ще одну дитину.

відео дня

"Це вибір кожного. Я розумію, що щільний гастрольний графік артиста-початківця Петросяна свого часу позбавив його такої радості, як батьківство. Гастрольне життя схоже на кочове. А в ті далекі 60-ті ніяких мобільних, ніяких соцмереж і в помині не було! Припущу, що сім'я Євгена Вагановича чекала на свого годувальника вдома, а донька росла з татом наосліп, тобто на фотографії. А зараз випала щаслива нагода насолодитися і сімейними клопотами, і турботою про малечу, і час від часу тішити своїх шанувальників появою на сцені чи на екрані!", - заявила

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки в кінці 2019 року, через якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Як народилася дочка у старого Петросяна - останні новини

Зазначимо, шанувальники Тетяни Брухунової спантеличені тим, як вона могла відвідати театр на наступний день після народження доньки. Виходить повна розбіжність у словах Брухунової про те, що вона сама народила доньку, адже всі підозрюють, що Петросян з дружиною скористалися послугами сурогатної матері.

А також Тетяна Брухунова показала знімок, на якому виглядає худою, фанати навіть подумали, що вона і не народжувала доньку від Євгена Петросяна.

Читайте більше про Петросяна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти