StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російському фігуристу загрожує ампутація майже всіх кінцівок

1 лютого 2023, 11:12
Роман Костомаров продовжує перебувати в лікарні під апаратами.
Роман Костомаров
Роман Костомаров / Фото Известия

Путініст, любитель війни, російський фігурист Роман Костомаров може позбутися пальців.

Як повідомило російське видання Стархіт, артисту швидше за все ампутують пальці на руках, а також ноги. "Роман у свідомості, ще не говорить, але вже все усвідомлює, кожен день до нього зараз приходить дружина — Оксана Домніна, її пускають в реанімацію в супроводі лікаря, — розповіло джерело в лікарні.

"Все досить стабільно. Але деякий час назад у Костомарова почалося відмирання кінцівок. Пальці на руках швидше за все будуть ампутувати, ноги намагаються зберегти, але шанс невисокий", - розповіло джерело.

Повідомляється, що зараз організм фігуриста не готовий до хірургічного втручання, тому лікарі ретельно стежать за аналізами і чекають слушного моменту. "У майбутньому Роман швидше за все відправиться на лікування і реабілітацію в Німеччину, зараз йдуть переговори з клініками за кордоном", — продовжує джерело.

Нагадаємо, раніше російські медіа повідомили, що російський фігурист Роман Костомаров почав потихеньку приходити до тями.

"Роман Костомаров почав приходити до тями. Ніч пройшла спокійно, без змін. Роман поступово починає приходити до тями, але все ще тримається температура", — повідомляє джерело Матч ТВ. Причини хвороби лікарі так і не можуть встановити", - пише ЗМІ.

В якому стані Костомаров

Роман Костомаров був госпіталізований в клініку в ніч на 10 січня з пневмонією. Лікарі негайно помістили спортсмена в реанімацію.

До ранку 11 січня Роману Костомарову стало гірше, він був перевезений до Комунарки.

Вже майже тиждень спортсмен знаходиться в комі, він підключений до апаратів ШВЛ і ЕКМО. Лікарі не роблять поки ніяких прогнозів.

Повідомлялося, що у Костомарова почали синіти ноги.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти