StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіло російського фігуриста почало синіти: що відомо

13 січня 2023, 14:53
Роман Костомаров все ще бореться за своє життя, лікарі роблять все можливе.
Роман Костомаров
Роман Костомаров / Фото Известия

Тіло популярного російського фігуриста Романа Костомаров, який потрапив до реанімації, а потім впав у кому, почало синіти через сепсис.

За інформацією видання Стархіт, Роман вже кілька днів перебуває в комі з лівосторонньою пневмонією. За його життя борються фахівці клініки в Комунарці, де в 2021-му році врятували співачку МакЅим. Лікарі не можуть зрозуміти, чому стан фігуриста тільки погіршується.

Видання також повідомляє, що лікування спортсмена контролює сам міністр охорони здоров'я.

"У клініку вже приїжджав міністр охорони здоров'я, цікавився станом Романа, — розповіло джерело. - Він під цілодобовим наглядом, лежить у загальній чотиримісній реанімації. Це найсильніше відділення в Комунарці, тільки там є апарати ЕКМО. Лікарі роблять все можливе, але бояться давати прогнози. Через сепсис тіло почало синіти, особливо ноги (у МакЅим, яку в 2021 році буквально витягли з того світу, теж було почорніння шкіри через зараження крові). Все почалося з пневмонії — можливо, легені були занадто ослаблі на момент захворювання, тому все розвивалося так стрімко. Видимих хвороб до цього у Романа не було".

Нагадаємо, днями стало відомо про те, що співак знаходиться в комі.

За інформацією телеграм-каналу "Звездач", Костомаров опинився в комі.

"У 45-річного фігуриста лівостороння пневмонія, грип, а також сепсис. Життєдіяльність Костомарова вже більше доби підтримує апарат ЕКМО, що насичує кров киснем", - повідомило ЗМІ.

Повідомляється, що до госпіталізації спортсмен хворів протягом тижня. Замість медикаментів, Костомаров лікувався ополонкою. "Роман з температурою 38,4 не пропускав виступу і продовжував підкорювати лід. 10 січня Костомарову стало гірше і його екстрено госпіталізували в реанімацію", - повідомляють вони.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти