StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Росіяни в істериці: дочку вбивці Шойгу підловили на шопінгу в Дубаї

10 січня 2023, 22:36
Молода жінка не соромиться і активно проводить новорічні канікули в Дубаї. Благо, тато заробив на шопінг.
Сергій Шойгу
Сергій Шойгу / Скріншот YouTube

Росіяни обурені і б'ються в істериці: дочка головного вбивці мирних українців Шойгу - Ксенія, замість того, що б волонтерити на окупованих територіях України, вештається по бутіках в ОАЕ.

Як написав The Insider, фотографію, на якій можна побачити Ксенію Шойгу на тлі бутіка Louis féraud в торговому центрі Дубая, опублікував депутат Законодавчих зборів Вологодської області Денис Долженко. У підписі до фотографії сказано, що вона була зроблена в Вологді, проте цьому суперечать назва бутика, який потрапив на знімок: в Росії їх просто немає.

Росіяни в істериці: дочку вбивці Шойгу підловили на шопінгу в Дубаї
Шойгу і депутат Долженко. Фото The Insider

Про цю "значущу подію" також повідомив російський журналіст Сергій Єжов.

"Дочка Шойгу навіть не "ймовірно", а точно проводить новорічні канікули в Дубаї. Я навіть вирахував готель, в якому вони з чоловіком, блогером Столяровим зупинилися. Це Caesars Palace Dubai. Вирахував по знімках з Instagram Столярова (він і з дружиною публікував сторіс). Ксенія Шойгу отримує мільйони від олігарха Володимира Євтушенкова. А Євтушенков, у свою чергу, отримує підряди від Міноборони. Але в санкційні списки ЄС не внесений. Треба йому на ефір "Дощу" сходити – тоді, може, його і помітять", - переживає Єжов.

"Щось не ладиться у сімейства Шойгу з піаром. Тиждень тому держзмі розповідали про поїздку Ксенії Шойгу в ЛНР, а Brief навіть писав, що вона "очолює робочу групу Міноборони з інформаційного забезпечення спецоперації". Зараз глава "робочої групи", схоже, в Дубаї зі своїм фітнес-чоловіком Олексієм Столяровим. Зупинилося сімейство в готелі Caesars Palace Dubai. Номер стоїть, природно, як чавунний міст", - пише російський проект "нещадне держзамовлення", якому хочеться бачити дочку міністра оборони Росії на передовій, на окупованих українських територіях.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що діти Міністра оборони Росії Сергія Шойгу, який керує війною Росії проти України, можуть позбутися литовського громадянства.

За інформацією Insider, lепартамент міграції Литви розслідує справу про подвійне громадянство бізнесмена Адольфоса Камінскаса. Камінскас-чоловік Олени Камінскас (Шебунової), матері дітей Шойгу.

Стало відомо, що Камінскас не повідомив органи влади про подвійне громадянство протягом шести місяців, відведених на це законом. Якщо виявиться, що він незаконно зберіг литовське громадянство після отримання російського, бізнесмена, а також його неповнолітніх і усиновлених дітей, позбавлять його.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти