StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дочку Шойгу можуть позбавити європейського громадянства

18 жовтня 2022, 21:52оновлено 31 жовтня 2022, 21:13
Буде справедливо, якщо всі діти військового злочинця повернуться в Росію.
Сергій Шойгу
Сергій Шойгу залишається одним з головних ворогів України / ТАСС

Діти Міністра оборони Росії Сергія Шойгу, який керує війною Росії проти України, можуть позбутися литовського громадянства.

За інформацією Insider, lепартамент міграції Литви розслідує справу про подвійне громадянство бізнесмена Адольфоса Камінскаса. Камінскас-чоловік Олени Камінскас (Шебунової), матері дітей Шойгу.

Стало відомо, що Камінскас не повідомив органи влади про подвійне громадянство протягом шести місяців, відведених на це законом. Якщо виявиться, що він незаконно зберіг литовське громадянство після отримання російського, бізнесмена, а також його неповнолітніх і усиновлених дітей, позбавлять його.

відео дня

Відзначається, що у Шойгу від Шебунової (Камінскас) є двоє позашлюбних дітей — син і дочка. З 2017 року Олена отримала тимчасову посвідку на проживання в Литві. Таке право вона отримала після того, як вийшла заміж за литовського бізнесмена Адольфоса Камінскаса.

При цьому в 2019 році вона змінила прізвище на Камінскас, а її чоловік визнав незаміжню дочку Шойгу своєю. На цій підставі дівчина отримала громадянство Литви.

читайте такожНаказував бомбити українські міста: Путін призначив свого "улюбленця" новим заступником Шойгу

Нагадаємо, раніше у разі подальших провалів у війні з Україною Міністр оборони РФ Сергій Шойгу може злетіти зі своєї посади.

Новим главою МО РФ може стати нинішній губернатор Тульської області Олексій Дюмін, кажуть джерела, які близькі до російського керівництва, пише Верстка.

Видання підкреслює, що зміну керівництва МО РФ лобіюють незадоволені ходом бойових дій чиновники на чолі з главою Чечні Рамзаном Кадировим і керівником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти