StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Режисер-воїн Сенцов розповів про звільнену від ворога землю на півдні

28 вересня 2023, 17:17
Український режисер, колишній бранець Кремля і воїн ЗСУ Олег Сенцов поділився думками про свій шлях по звільненій території.
Сенцов, ВСУ
Сенцов продовжує воювати в лавах ЗСУ / колаж Главред, фото УНІАН і Facebook

Відомий український режисер, колишній в'язень Кремля, а нині ‒ боєць ЗСУ Олег Сенцов розповів про жорстокі бої в рамках контрнаступу ЗСУ на півдні країни. На сторінці в соціальній мережі Facebook він розповів, як разом зі своєю групою 10 кілометрів відходив від передових позицій в тил.

"Коли я йшов, то усвідомив, що в перший раз долаю пішки весь той маршрут по звільненій за цей контрнаступ землі. Всі ці посадки, перехрестя, позиції мають свої назви. За кожну з них були запеклі бої, нічого не давалося безкоштовно. Остови техніки, воронки, горіла земля, розворочені траншеї, стручки замість дерев. Кожна точка на карті, крім своєї назви має ще список прізвищ друзів, які загинули за те, щоб вона стала нашою. Цей шлях вперед ми йшли майже чотири місяці, тому його можна протопати за кілька годин, але ця відстань не вимірюється в кілометрах, ця відстань вимірюється в людських життях", — написав він.

Нагадаємо, раніше український режисер Олег Сенцов, який захищає країну від російського вторгнення, заявив, що "битва за Донбас добігає кінця, принаймні, її активна фаза".

відео дня

За його словами, російська окупаційна армія зосередила свої останні зусилля на спробах захопити Бахмут, а на інших донбаських напрямках значно знизила активність.

До того стрімінгова платформа Netflix у лютому викупила права на показ кримінальної драми українського режисера Олега Сенцова "Носоріг". Українська прем'єра пройшла 17 лютого. На Netflix фільм вийшов 23 травня 2022 року.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти