StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Репера Моргенштерна не пустили в ОАЕ: що сталося

27 січня 2024, 14:22
466
Артист навіть написав звернення до влади.
Репер Моргенштерн просить вибачення у росіян
Репер Моргенштерн просить вибачення у росіян / Колаж Главред, фото Instagram/morgen_shtern

Російський епатажний співак і репер Моргенштерн, який засудив військовий напад Росії на Україну, а пізніше вирішив перевзутися, став персоною нон-грата в ОАЕ.

За інформацією пропагандистських ЗМІ, Моргенштерну не вдалося в'їхати в країну, оскільки в нього закінчилася віза. "У мене немає там резидентства, я заїжджав як турист. І коли в мене скінчилися дні, мені потрібно було продовжувати візу і мені відмовили як туристу", - розповів артист.

На думку Моргенштерна, виною відмови йому у в'їзді також стало його інтерв'ю Собчак. Репер вважає, що показавши своє розкішне життя, він нарвався на заздрість.

відео дня

Моргенштерн також записав відеозвернення до влади ОАЕ, щоб з'ясовувати причини, через які він не може в'їхати в країну або навіть опинитися в місцевому аеропорту під час пересадки.

"Я вже відкрив кілька бізнесів в Об'єднаних Арабських Еміратах. Зокрема, моя компанія працює на державних заходах, приносить користь країні, я інвестую в нерухомість, плачу податки. Тому що я дійсно закоханий у вашу країну. Свобода, справедливість і безпека, яких я не бачив ніде. І я відмовляюся вірити в причини, які мені називають наближені до влади люди", - сказав на камеру співак.

Нагадаємо, раніше Моргенштерн, який не підтримав військовий напад Росії на Україну, вирішив перевзутися і проситься назад на свою російську терористичну батьківщину. Артист вирішив підкорити Америку, але щось пішло не так. Зокрема, він домовився про спільну роботу з Rich The Kid, популярним виконавцем із Нью-Йорка.

Нагадаємо, раніше Моргенштерн офіційно підтвердив свій роман з українською моделлю та акторкою Лізою Василенко. Уперше пару помітили разом у Дубаї на відпочинку в травні цього року. Тепер пара на своїх сторінках в Instagram виклала серію спільних фото, знятих папараці, - поцілунки, обійми, прогулянки та посмішки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти