StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кадри, що розбивають серце: дружина Брюса Вілліса показала нове відео з актором

20 березня 2023, 13:41
Емма Хемінг в День народження Міцного горішка нагадала шанувальникам про те, яким він був до страшної хвороби.
Брюс Вілліс, Емма Хемінг Вілліс
Емма Хемінг-Вілліс привітала Брюса Вілліса з Днем народження зворушливим відео / instagram.com/emmahemingwillis

19 березня легендарний американський актор Брюс Вілліс відзначив День народження - йому виповнилося 68 років. На жаль, і для самого Міцного горішка, і для його сім'ї це свято виявився дуже сумним - Вілліс бореться з лобно-скроневої деменцією, яка швидко прогресує.

Його віддана дружина, британська модель і акторка Емма Хемінг, на своїй сторінці в Instagram показала свої чесні емоції, з яких для неї почався цей день (як і кожен день). Емма зізнається: її ранок був повним сліз горя, проте заради Брюса та їхніх дітей вона надягає "штанці дорослої дівчинки", та йде створювати комфорт і затишок для дорогих серцю людей.

Також дружина Брюса Вілліса показала зворушливий ролик, зібраний з фото та відео з сімейного архіву до хвороби актора. Емма зізнається: переглядати подібний матеріал для неї - як ніж у серці, проте вона вважає своїм обов'язком показувати Вілліса саме таким - безтурботним і веселим. Заради його шанувальників, і заради власної пам'яті про нього.

відео дня

"Він - це чиста любов. І його так люблять. Я буду кохати тебе вічно. З Днем народження, мій солоденький. Моє побажання Брюсу на День Народження - це щоб ви продовжували молитися за нього, посилати свої високі вібрації, тому що його дуже чутлива душа відчуває це. Величезне дякую за вашу любов і турботу про нього", - підписала відео Емма Хемінг-Вілліс.

Зазначимо, що у березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру. Як повідомила його сім'я, таке рішення далося артистові насилу, проте лобно-скронева деменція, яку йому діагностували рік по тому, не дозволяє йому як слід виконувати свою роботу.

Проте близькі актора роблять все, щоб Вілліс жив повним життям всупереч діагнозу. Приміром, раніше середня дочка голлівудського актора поділилася фото, на яких видно, як зараз виглядає Вілліс. На фотографіях, які дівчина назвала "Уроки високої драми" Таллула і Брюс позують, обнявшись. Тато і дочка щиро посміхаються та корчать смішні пики.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти