StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путіністи Наташа Корольова і Тарзан намагалися позбутися невістки-стриптизерки - росЗМІ

19 вересня 2024, 09:08
1102
Наташа Корольова і Тарзан не були в захваті від коханої їхнього сина.
Архип Глушко, Мелісса Фокс
Корольова і Тарзан довго не приймали майбутню невістку / колаж: Главред, фото: instagram.com/melissa_foxs_/

Син путіністів Наташі Корольової і Тарзана - Архип Глушко нещодавно одружився з Мелісою Фокс, яка раніше була стриптизеркою. Зіркові батьки зустріли дівчину не найкращим чином.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, путіністи намагалися позбутися Мелісси не тільки через її минуле. Дізнавшись про серйозні проблеми Мелісси з кістками черепа, подружжя зазнало шоку, щоб виправити положення нижньої щелепи, дівчині тепер потрібна операція. Також відомо, що Корольова і Тарзан сподівалися, що Архип зробить інший вибір, але з часом змирилися з коханою сина.

відео дня

Російський стоматолог Надія Рамазанова прокоментувала проблему Мелісси і зазначила, що вартість операції - 200 тисяч рублів.

"Звичайно, варто, тому що тут мова більше не про естетику. Тут більше йдеться про здоров'я людини, про здоров'я зубощелепної системи. Оскільки те, як ми жуємо, те, як рухається нижня щелепа, і те, який у людини прикус, повністю може свідчити про здоров'я не тільки умовно зубощелепної системи, а й м'язового компонента, суглобів, здоров'я шлунково-кишкового тракту, серцевого м'яза, тобто загалом комплексне здоров'я людини", - розповіла Рамазанова.

Хто така Наташа Корольова?

Наташа Корольова - естрадна співачка, народилася і виросла в Києві. Свою кар'єру почала завдяки російському композитору Ігорю Ніколаєву.

12 жовтня 2016 року Служба безпеки України (СБУ) заборонила Наташі Корольовій в'їзд до країни на 5 років. З 23 січня 2022 року Корольовій заборонено в'їзд до Литви терміном на 5 років через концерти в окупованому Росією Криму.

Наташа Корольова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Наташа Корольова потрапила в черговий скандал, здається, їй оголосили своєрідний бойкот. Артистку вирізали з трансляції святкового концерту в Кремлі.

А також з'явилася інформація, що в чоловіка Наташі Корольової Тарзана почалися проблеми в роботі й вистави за його участю почали скасовувати.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти