StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путіністка-телеведуча Кудрявцева засвітила свої ганебні мокрі труси

30 травня 2023, 15:22
Російська телеведуча Кудрявцева поділилася філософськими роздумами про труси.
Лера Кудрявцева показала свої мокрі труси
Лера Кудрявцева показала свої мокрі труси / Фото Главред. Колаж Instagram

Російська телеведуча і путіністка Лера Кудрявцева, яка виступає за війну в Україні і навіть збиралася брати в руки автомат, несподівано показала свою страшну нижню білизну.

Вона не просто поділилася про це на своїй сторінці в Instagram, а й показала свої моторошні портки на загальний огляд аудиторії.

Бажання викласти старі запрані труси Кудрявцева підкріпила філософськими роздумами про життя. Старіюча ведуча зробила акцент на тому, що приїхавши відпочивати, свої єдині труси вона замочила. І щоб посушити, додумалася покласти їх на камені в сауні.

відео дня

Виявилося, що білизна не має вогнезахисної функції і труси почали горіти. "Через годину зайшла забрати, покрутила в руках і вирішила для більшої просушки на секунду покласти на камені. Сауна. Каміння. Палаючі труси. Курю. Думаю", - завершила найглибший пост Кудрявцева.

Труси Кудрявцевої згоріли в сауні
Труси Кудрявцевої згоріли в сауні / Instagram

Нагадаємо, раніше Лера Кудрявцева, яка підтримує вбивства і насильство щодо українських жінок і дітей, поділилася відео, в якому її звинуватили в держзраді державі-терористові Росії, а також розповіли, коли заберуть окупований терористичною Росією Крим.

Раньше Кудрявцева, таки стримала свою обіцянку і взяла в руки зброю. Згідно з опублікованими фото, які Кудрявцева запостила на своїй сторінці в Instagram, путіністка взяла в руки різні види зброї і вирушила при повному параді в тир. Свої відео і фото вона супроводила текстом про те, хто що любить. "Хтось вишиває хрестиком, хтось кулінарить, а я ось знайшла для себе заняття до душі. Поки ще болять руки від напруги. А у вас яке хобі?"- запитує вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти