StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путіністка Тализіна опинилася під наглядом медиків

27 липня 2024, 13:33
155
Путіністка Тализіна підтримує напад Росії на Україну.
Тализіна поскаржилася на серце
Тализіна поскаржилася на серце / Колаж Главред, фото Mash, Вікіпедія

89-річна акторка-путіністка Валентина Тализіна, яка підтримує військове вторгнення Росії в Україну, потрапила під нагляд медиків із діагнозом "тахікардія".

За інформацією пропагандистського телеграм-каналу Mash, днями артистці стало погано, були болі в грудях. Доглядальниця викликала швидку, фельдшер рекомендував госпіталізацію. Але Тализіна відмовилася. Сказала, залишиться вдома і відновиться сама. Тепер вона під наглядом у районного лікаря.

Актриса знімалася в знаменитих фільмах "Афоня", "Іронія долі, або З легким паром!", "Одруження", "Гостя з майбутнього". Також займалася озвученням.

відео дня

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням внести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесла до цього списку російська влада через антивоєнну позицію.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

З початком нападу терористичної Росії на Україну, Тализіна зайняла активну позицію, в якій стала на бік своєї агресивної батьківщини - Росії.

Нагадаємо, раніше в програмі на одному з пропагандистських каналів літня актриса взяла на себе сміливість дати Пугачовій пораду. Але щось пішло не так, і рекомендація перетворилася на погрозу страти.

Раніше Тализіна вже потрапляла до лікарні "швидкої допомоги" в реанімацію в Москві. Вона опинилася в лікарні з мікроінсультом.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти