StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путініст Лепс промимлив виправдання, чому на йде на війну, за яку агітує

30 листопада 2023, 15:52
Співак знову привіз свою "Рюмку водки" на окуповані українські території, та пояснив, чим він кращий за тих, хто на фронті.
Григорій Лепс
Григорій Лепс виправдався, чому не воює / колаж: Главред, фото: t.me/gvleps_official

Російський співак-путініст Григорій Лепс стрімко втрачає популярність - через зловживання алкоголем і зірвані виступи його більше не кличуть на великі сцени країни-окупанта.

Незатребуваність артист компенсує концертами на окупованих українських територіях. Таким чином Лепс сподівається отримати трохи недоїдків з панського кремлівського столу за відпрацювання пропагандистської повістки.

Днями вічнонетверезий співун відвідав Луганськ, де під час виступу в Палаці культури імені Леніна виконав заїжджені пісні скрипучим голосом. Пізніше він дав інтерв'ю для росЗМІ, фрагментами якого він поділився в соціальних мережах.

відео дня

Так Лепс, який є одним з найгучніших рупорів пропаганди в країні-агресорі, та отримує практично збочене задоволення від знищення населення України, сором'язливо зізнався, що буде і далі продовжувати приїжджати на окуповані території, але лише в якості артиста. "Все, що можуть зробити артисти для людей – це порадувати , повеселити, поспівати, потанцювати", - боягузливо каже співак.

Також він підкреслив, що брати до рук зброю і йти воювати за свої переконання він не готовий, мовляв хоч і служив в армії, але на полі бою від нього толку буде не багато.

Раніше стало відомо, що Михайло Боряський потрапив до реанімації з інфарктом - путініста-Д'артаньяна майже добу відкачували, після того, як він став скаржитися на погане самопочуття.

Також фанатичний продюсер-путініст Йосип Пригожин "наїхав" на латвійську співачку Лайму Вайкуле і всіх артистів, які виступають проти країни-окупанта, в її особі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти