StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путін повинен повторити: Вайкуле висловилася про реверанси Пєскова перед Пугачовою

12 травня 2023, 14:34
Лайма Вайкуле вважає, що немає нічого дивного в тому, що Дмитро Пєсков поцілував Аллі Пугачовій руку.
Дмитро Пєсков, Лайма Вайкуле
Дмитро Пєсков, Лайма Вайкуле / Колаж Главред, Фото: скріншот YouTube

Прес-секретар президента країни-агресора РФ Дмитро Пєсков з'явився на похоронах відомого російського модельєра і кутюр'є Валентина Юдашкіна і не зміг пройти повз російської співачки Алли Пугачової. Лайма Вайкуле висловилася про вчинок спікера диктатора.

В ефірі YouTube-каналу "І грянув Грем" співачка заявила, що Алла Борисівна обов'язково увійде в історію нарівні з усіма великими політичними діячами епохи. За її словами, нічого дивного в тому, що Пєсков поцілував Пугачовій руку.

"Чому Пєскову не підходити до такої зірки? Це честь, підійти. Це взагалі нормально, що чоловік підійшов до жінки, та ще й в такий важкий день, і висловив свою повагу. Кожен так повинен був підходити, кожен! А ці всі смердючки, які говорять гидоти, вони негідні, щоб про них взагалі думати і говорити. <...> У своїй цій грязі задихніться вже! <...> Правильно, красиво, елегантно повівся пан Пєсков. Молодець!", - заявила артистка.

відео дня

На думку Вайкуле, з Пугачовою точно також би привітався і Путін.

"Алла над цим усім, ви зрозумійте. Вона залишиться в історії точно також, як Володимир Володимирович", - заявила співачка.

Нагадаємо, Пугачова вирішила приїхати на похорон свого близького друга, модельєра Валентина Юдашкіна. Повідомляється, що її" свита "не підпускала журналістів до артистки"навіть на гарматний постріл". Її тонований Роллс-Ройс зупинився прямо біля будівлі. Її завели з чорного ходу в місце прощання з модельєром.

Зазначимо, раніше стало відомо про те, що в терористичній Росії помер відомий кутюр'є і модельєр Валентин Юдашкін. Як відомо, російській зірці було 59 років і він боровся з онкологічним захворюванням.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти