StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова - велика, а Галкіна не чекають: путініст Лепс висловився про повернення Примадонни в РФ

20 травня 2022, 17:59
Пропагандист вважає, що її спокусить можливість підзаробити.
Пугачова - велика, а Галкіна не чекають: путініст Лепс висловився про повернення Примадонни в РФ
Григорій Лепс вважає, що Алла Пугачова повернеться в рф / Колаж

Путініст Григорій Лепс на прес-конференції для пропагандистського каналу ТАСС заявив про свою впевненість у тому, що Алла Пугачова повернеться в рф.

Раніше Примадонна разом з сім'єю поспішно покинула країну-агресора і перебралася до Ізраїлю через антивоєнні висловлювання її чоловіка - шоумена і коміка Максима Галкіна.

Незважаючи на те що він відкрито висловлює свій протест проти війни в Україні і військової політики кремля, прийнято вважати за замовчуванням, що Алла Борисівна підтримує думку чоловіка.

відео дня

Між тим вона за весь час повномасштабного військового вторгнення рф в Україну жодного разу публічно не обмалювала свою громадську, політичну чи морально-етичну позицію щодо цього. На прямі питання про повернення в рф Пугачова воліє жартувати, що дає пропутінським зіркам простір для міркувань і мрій.

Так ра**ист Лепс впевнений, що Примадонна планує повернутися на батьківщину, і, ймовірно, підтримувати путіна на "Z-концертах": "Навіщо відразу ставити ярлики? Пугачова - велика артистка. Може просто людина відпочиває. Від неї не було заяв ніяких в ту чи іншу сторону. Люди повернуться на батьківщину, будуть працювати, і працювати добре".

Між тим своєю плутаною і злегка нескладною промовою він натякнув, що Галкіна в рф не чекають, а його позицію - засуджують.

читайте такожТри рази пропонували, а ми відмовлялися: Потап розповів, як їм пропонували представляти Росію на Євробаченні

Раніше впевненість у тому, що Пугачова з Ізраїлю повернеться назад до Росії, висловив Лев Лещенко - артист з когорти старої гвардії фанатів путіна і ненависників України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти