StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Прощавай, совість: Повалій заспівала українську народну пісню на Z-шоу в Кремлі

20 вересня 2023, 15:49
Моральне розкладання співачки вийшло на плато.
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій заспівала в Кремлі "Ти ж мене підманула" / колаж: Главред, фото: instagram.com/tpovaliy_best

Якщо вам здається, що нижче падати нікуди, зверніть свою увагу на співачку-зрадницю Таїсію Повалій та її відчайдушні потуги заробити хоч трохи кривавих рублів на старість.

Артистка з України живе і працює в країні-агресорі. Причому не просто працює, а публічно підтримує пропаганду своїми безнадійно застарілими виступами. Для сольних концертів Повалій занадто малозначна, а для "шабашів" в якості наочності до наративу про "братні народи" - в самий раз.

Так нещодавно на одному з фан-акаунтів співачки в Instagram з'явилося відео, на якому вона виконує українську народну пісню "Ти ж мене підманула" разом з кубанським козачим хором. Виступ пройшов на головній сцені кремля в рамках псевдопатріотичного Z-шоу "Песни русского мира".

відео дня

На цю вакханалію не тільки продавали квитки. 4 листопада, в так званий День народної єдності і День військової слави країни на болотах, запис концерту транслюватиметься по її головним пропагандистським телеканалам.

Дивіться ролик, на якому Таїсія Повалій виконала "Ти ж мене підманула":

Раніше український співак Олександр Пономарьов розповів, чому Ані Лорак і Таїсія Повалій підтримали країну-агресора РФ. Артист зізнався, що спершу навіть шукав для них виправдання.

Також колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк припечатав Повалій за плазування перед Путіним, та придумав покарання для співачки-зрадниці і їй подібних.

Інші новини про Таїсію Повалій:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти