StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зникла "Валюха" зі "Сватів" вийшла на зв'язок: що сталося

7 січня 2023, 10:42
Актриса, схоже, сильно засмутилася через смерть свого колеги.
Сват
Свати / 1 + 1

Як нещодавно стало відомо, в Росії пропала уродженка Донецька, актриса Тетяна Кравченко, яка найбільш відома своєю роллю Валюхи в серіалі українського виробництва "Свати".

4 січня Кравченко повинна була зіграти у виставі в Санкт-Петербурзі, проте в театр так і не з'явилася. Тепер же, за інформацією Стархіт, актриса раптово знайшлася. Як пояснили виданню в Ленкомі, де служить Кравченко, додзвонитися до неї їм вдалося.

"З Тетяною Едуардівною все добре, ми з нею на зв'язку. 10 січня вона за графіком грає у виставі "Одруження", а 17 січня вийде на сцену в постановці "*Під одним дахом". Що стосується інциденту з її зникненням, тут ми ніяких коментарів не даємо", — сказали в прес-службі театру.

відео дня

Тим часом, деякі телеграм-канали написали, що актриса пішла в запій. За чутками, Кравченко могла засмутити смерть колишнього голови Верховної Ради РРФСР Руслана Хасбулатова, адже вони були давніми знайомими. Можливо, актриса зазнала емоційного потрясіння після повідомлень про смерть друга.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в РФ пропала безвісти скандальна російська актриса Тетяна Кравченко, яка найбільш відома своєю роллю в серіалі "Сват".

Актриса в середу, 4 січня, повинна була зіграти у виставі в Санкт-Петербурзі, проте в театр так і не з'явилася. Про цю ситуацію розповів в Instagram її колега Стас Садальський, який також грає в цій виставі.

"Ранок подарував форс-мажор у вигляді Кравченко, яка не приїхала на виставу. Всі спроби зв'язатися з Тетяною виявилися марними. Від пропозиції зламати двері її квартири відмовилися, ситуацію це вже не врятувало б – літаки з Москви в Пітер не літають так швидко", – написав Садальський.

Раніше російський режисер Едуард Радзюкевич заявив, що виконавиця ролі Валентини Бутько в серіалі "Свати" Тетяна Кравченко нібито підтримала Росію в звірячому нападі на Україну.

Нагадаємо, Валюха з "Сватів" образила українську актрису і також зірку цього серіалу Анну Кошмал. Вона назвала її" підлою "і сказала, нібито Кошмал"повинна бути їй вдячна за спільну роботу і банальну людську ввічливість".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти