StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пропагандистка Симоньян розповіла, як Кіркоров, який образився за Галкіна, принижено приповз вибачатися

20 лютого 2023, 15:13
Пропагандисти в Росії - це окрема підсудна категорія людей. Просто вони це ще не зрозуміли.
Маргарита Симоньян
Маргарита Симоньян / скріншот

Російська пропагандистка і путінська шавка Маргарита Симоньян, яка бридко і огидно висловилася щодо артиста Максима Галкіна, який не підтримав загарбницьку війну Росії проти України, поділилася новинами.

В одному зі своїх останніх інтерв'ю, Симоньян, яка відповідатиме в Гаазі за свої злочини щодо України заявила, що колись співак, який заступився за Галкіна Філіп Кіркоров, "взяв свої слова назад". "Не знаю, що на мене знайшло", - повідомив він пропагандистці.

За словами Симоньян, вона захищає свою терористичну батьківщину Росію. "А так як Кіркоров, про мою Батьківщину нічого не говорив, я йому відповідати не буду", - розповіла вона.

відео дня

На уточнення ведучого, чи вибачився Кіркоров, Симоньян відповіла, що він не уповноважував її розповідати подробиці їхньої розмови.

Нагадаємо, що Кіркоров тоді накинувся на Симоньян, коли вона низько образила Максима Галкіна. "Ти журналіст, а не паскудна бабка на базарі. Ти свічку тримала? Яке ти маєш право принижувати людей?", - звертався Кіркоров до Симоньян в минулому році.

Ну тепер він різко здувся і навіть, судячи з усього, приповз з вибаченнями.

Раніше стало відомо, що Симоньян написала на своїй сторінці в соціальних мережах: "А ваші колишні родичі, Філіп, (випорожнюються - неценз) цьому суспільству прямо в рот. Не знаю, може вашим так подобається. Існують різні сексуальні збочення. Але російському народу якось не по собі", - сказала вона.

Навіть після такої відповіді, лицемірний Кіркоров приліз до Симоньян зі своїми жалюгідними вибаченнями.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти