StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Прив'язана до ліжка: путіністка Любов Успенська злягла - деталі

9 вересня 2024, 08:59оновлено 9 вересня, 12:21
7564
Путіністка Успенська поскаржилася на сильний головний біль.
Любов Успенська
Любов Успенська прихворіла / колаж: Главред, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official/

Російська співачка Любов Успенська, яка яро підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, розповіла, що почувається дуже погано, але вирішила не скасовувати виступ.

Як поділилася путіністка на своїй сторінці в соцмережах, стилісти збирали її на концерт просто в ліжку, поки вона намагалася прийти до тями, щоб підзаробити криваві російські рублі.

відео дня

"Уявляєте, я сьогодні встала в Геленджику, у мене такий головний біль... Треба їхати в Анапу, а я не в змозі навіть зібратися. Доводиться навіть лежачи в ліжку... Прийняла таблетку, і мій чудовий стиліст намагається зібрати на концерт. Так, важке, звичайно, життя артиста, але концерт я ніколи не скасую", - заявила любителька диктатора Путіна.

Путіністка Успенська збирається на концерт у ліжку
Путіністка Успенська збирається на концерт у ліжку / фото: скрін instagram.com/uspenskayalubov_official/

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, здобула в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. З 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Любов Успенська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно московський суд повернув путіністці Любові Успенській її позов до Кіркорова на 10 млн рублів. До цього Успенська зажадала видалити всі публікації, в яких згадувалося інтерв'ю Кіркорова. Невдоволення у співачки викликали слова артиста про те, що вона "жебрачка", яка "виклянчує шмотки і подарунки".

А також путіністка Маргарита Симоньян розповіла, як Любов Успенська допомагає російським окупантам. Виявляється, співачка не лягає спати доти, доки не подивиться всі програми Соловйова і виплачує російським окупантам гроші за підбиту техніку українців.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти