StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Забрали в лікарню: донька путіністки Успенської потрапила в страшну біду - що сталося

8 вересня 2024, 15:14
3971
Дочка путіністки Успенської впала в душі та потрапила до лікарні з травмою голови.
Тетяна Плаксіна, Любов Успенська
Тетяна Плаксіна потрапила до лікарні / колаж: Главред, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official/

Єдина дочка російської співачки Любові Успенської, яка в захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, вже не вперше травмується. Ще 2019 року Тетяна Плаксіна впала з велосипеда і їй довелося зробити чотири пластичні операції, а зараз вона впала в душі й отримала травму голови.

"Вона пішла в душ учора, посковзнулася, впала. Коротше, вона розбила голову, їй зашивали", - розповіла путіністка Успенська російським пропагандистам.

відео дня

Дівчину перевірить нейрохірург і їй зроблять МРТ. Тетяні довелося скасувати виступ на концерті, через що дочка путіністки дуже засмутилася.

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, здобула в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. З 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, співачка Алла Пугачова відсвяткувала День знань із друзями та дітьми в одному з ресторанів Юрмали. Артистка провела час із близькими, і шанувальники звернули увагу, що Пугачова не повернулася до Ізраїлю, куди поїхала жити ще 2022 року. Мабуть, її діти Гаррі та Ліза почнуть навчальний рік у Латвії.

А також зрадницяТодоренко залишилася одна у свій день народження. Російський співак-путініст Влад Топалов подарував їй квиток на концерт Джастіна Тімберлейка в Парижі, але не поїхав із нею.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти