StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путіністка Любов Успенська отримала "ляпас" у суді - що сталося

14 червня 2024, 04:25
1107
Московський суд повернув путіністці Любові Успенській її позов до Кіркорова на 10 млн рублів.
Філіп Кіркоров, Любов Успенська
Суд повернув позов Любові Успенської / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov_fan_bg, instagram.com/uspenskayalubov_official

Басманний суд столиці країни-терористки Росії, яка почала криваве вторгнення в Україну, повернув російській співачці Любові Успенській її позов про захист честі та гідності до співака Філіпа Кіркорова на 10 млн рублів.

Як повідомили на порталі судів загальної юрисдикції Москви, справа не підсудна.

відео дня

"Справу повернуто заявнику. Непідсудна цьому суду", - заявили там.

Додамо, до цього Успенська зажадала видалити всі публікації, в яких згадувалося інтерв'ю Кіркорова. Невдоволення у співачки викликали слова артиста про те, що вона "жебрачка", яка "виклянчує шмотки і подарунки".

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, здобула в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. З 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Нагадаємо, раніше співак Філіп Кіркоров, який славиться своїми скандальними витівками і повсюдними сварками, видав неприємну правду про звички іншої зрадниці - російської співачки Любові Успенської.

А також потенційна наречена Кіркорова згадала, як він викинув її посеред дороги з машини в США. За словами діджейки Гусєвої, кілька років тому вона разом із Кіркоровим їздила в Маямі. Там вони посварилися вщент.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти