StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зневажає: росЗМІ назвали співачку, яка ненавидить Лорак

5 грудня 2023, 22:24
Пропагандисти вважають, що запроданці можна заздрити.
Ані Лорак
Ані Лорак скандалить зі своїми колегами / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Пропагандистські ЗМІ почали активно вигороджувати зрадницю, колись українську співачку Ані Лорак. І так як її однакові пісні вже неабияк набридли, вони стали використовувати конфлікт, як засоби популяризації запроданки.

Зокрема, видання Popcake пише про те, що Віра Брежнєва ненавидить Ані Лорак. Причиною, на думку пропагандистів, є те, що у Лорак, нібито, була успішніша кар'єра ніж у Брежнєвої. А не те, що Лорак зрадила свою країну, в той час, як Брежнєва встала на бік правди, тобто України.

Крім того, помийні ЗМІ вказують на скандальне інтерв'ю Лорак, яке вона дала у 2021 році. Там вона натякнула на те, що колишній чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе нібито домагався її.

відео дня

Головний редактор одного з росЗМІ Павло Мавроді також заявив, що у Брежнєвої через "талант" Лорак - злість і образа.

"Наскільки мені відомо, вона заблокувала Ані Лорак, навіть більше скажу, вона зневажає Ані Лорак, більше не спілкується, тим більше після скандалу з Валерієм Меладзе. Можливо, Віра Брежнєва завжди заздрила вокальним даним Кароліни", - висловився Павло.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилося фото, як Лорак дружньо прихилилася до немаленького живота Тетяни Навки, колишній фігуристці, а тепер дружини брехуна і головного рупора Кремля Дмитра Пєскова.

Раніше також росіяни накинулися на співачку-зрадницю Ані Лорак, яка не визнала факту нападу Росії на Україну і продовжила виступати в країні-агресорі і зізнаватися в любові місцевому глядачеві.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти