StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зрадник Джиган споює свою 12-річну доньку

23 квітня 2024, 14:19
876
Підліток не стала приховувати, що вдома їй уже пропонують алкоголь.
Джиган і Оксана Самойлова з донькою Аріелою
Джиган діти - старша донька Джигана і Самойлової п'є алкоголь / колаж: Главред, фото: instagram.com/samoylovaoxana

Репер-путініст Джиган уже багато років бореться з наркотичною залежністю. Його поганий приклад спостерігають четверо його дітей від російської блогерки Оксани Самойлової.

Незважаючи на те, що погана звичка артиста в його родині засуджується, старша дочка, 12-річна Аріела, у своєму ніжному віці вже куштувала алкоголь. Причому напоями її пригощали самі батьки.

Так на одному з російських шоу підліток зізнався, що Джиган поїв її пивом. Не кращою виявилася і Самойлова, яка вдає з себе ідеальну маму - вона ділилася з Арі вином.

відео дня

"Тато давав пивко. Ну там вино яке-небудь", - розповіла дівчинка. Коли Самойлова перепитала, коли її донька встигла скуштувати вино, Аріела відповіла, що мама сама її пригощала. "Ой, вирізати це!" - зі сміхом заявила блогерка, і замахала руками в камеру.

Хто такий Джиган

Джиган (справжнє ім'я - Денис Устименко-Вейнштейн) - реп-виконавець українського походження, народився в Одесі. Джиган одружений на росіянці та блогерці Оксані Самойловій. Він не раз потрапляв до лікарень через зловживання забороненими речовинами.

Останні зіркові новини:

Раніше співак-путініст Григорій Лепс зізнався, що неодноразово лягав під ніж хірурга і зробив інтимну пластику, після якої скаржиться на зменшення дітородного органу в розмірах.

Також Тетяна Овсієнко, 57-річна співачка-зрадниця з Києва, розповіла, чому на свіжих знімках стала такою обвислою і опухлою до невпізнання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти