StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Святкуєте смерті у Львові": Мішину рознесли за танці на яхті в купальнику

7 липня 2023, 16:51
3335
Актриса Ксенія Мішина побувала на відпочинку з сином, чим викликала хвилю обурення в мережі.
Ксенія Мішина потрапила під потужні хейтерські флюїди
Ксенія Мішина потрапила під потужні хейтерські флюїди / Instagram/mish.ka

Українська актриса Ксенія Мішина нарвалася на колосальну хвилю хейта з боку своїх фоловерів. Причиною ненависті стало її відео з відпочинку в Туреччині, яке вона розмістила на своїй сторінці в Instagram.

І можливо, їй би пробачили веселі танці, відпочинок і купальник, якби це відео не з'явилося в день трагедії у Львові. Коли через пряме попадання російської ракети в житловий будинок загинули мирні українці.

На відео - Ксенія Мішина танцює з сином на яхті в Туреччині:

Користувачі стали звинувачувати Мішину в тому, що зараз не найкращий час показувати такі відео. Багато хто вирішив, що актрисі сильно хочеться хвалитися накачаним тілом і їй все одно, що в цей час в Україні гинуть люди.

"Просто бережіть один одного", - підписала відео актриса.

Дуже маленький відсоток шанувальників Мішиної встали на її бік і виправдали її відео тим, що вона просто вивезла свою дитину до моря і радісно проводить час з ним.

"Я розумію, що капець як хочеться показати своє накачане тіло, свій відпочинок і що вам весело. Але там люди вмирають якщо що", " І від публічних людей таке бачити дивно. Можна в день страшних трагедій для сотень людей хоча б не викладати такі відео? Ось патріоти", "Для чого показувати таке, ми що повинні радіти за вас, коли в Україні теракти кожен день?", "Відразу видно, їй пофіг", "Це ви святкуєте смерті у Львові або це просто вам все одно (неценз - авт.)"? - пишуть вони.

Мішина нарвалася на неабияку порцію критики
Мішина нарвалася на неабияку порцію критики / Instagram / mish.ka
Під час війни люди не прощають такі відео
Під час війни люди не прощають такі відео / Instagram/mish.ka

Нагадаємо, раніше актриса поділилася зворушливим відео. Виявилося, що актриса не бачилася з мамою майже два з половиною роки і нарешті побачилася з нею, що живе в окупованому Криму. Мати з донькою зустрілися в Туреччині.

Раньше Ксенія Мішина розлютила фоловерів фото з відпочинку. Користувачі розлютилися на актрису і стали засуджувати те, що вона хвалиться своїм відпочинком, в той час, як в окопах вмирають українські захисники.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти