StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Позитив категорично висловився на адресу Насті Каменських

21 квітня 2024, 23:03
420
Олексія Завгороднього попросили прокоментувати нинішню творчість дружини його колишнього друга.
Позитив, Настя Каменських
Позитив про NK - Завгородній прокоментував кар'єру Каменських / колаж: Главред, фото: instagram.com/positiff, instagram.com/kamenskux

Українському співакові Олексію 'Позитиву' Завгородньому було 13 років, коли він почав співпрацювати з музичним продюсером Потапом. Крім робочих проєктів їх пов'язувала багаторічна дружба. Найкращими подругами були і дружини музикантів - співачка Настя Каменських і дизайнерка Анна Андрійчук.

З Андрійчук Позитив розлучився 2021 року, а спілкування з Потапенком і Каменських пішло на спад після початку повномасштабної війни в Україні. Зараз колись близькі друзі не спілкуються, оскільки остаточно втратили точки дотику.

Цю ситуацію Завгородній без проблем обговорює на публіці. Наприклад, нещодавно в програмі "Муз_Тренд" артиста попросили висловити його думку про те, що Настя Каменських, розвиваючи свій проєкт NK, стала більше орієнтуватися на зарубіжну аудиторію.

відео дня

"Можу сказати тільки особисто. І це навіть не критика. Не думаю, що це правильно. Не вважаю, що це зараз на часі. Але це виключно моя думка", - заявив Олексій Завгородній.

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Всього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Настя Каменських - останні новини:

Раніше Настя Каменських у гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи є у неї проблеми у шлюбі з Потапом. Співачка зазначила, що знає про чутки, які витають навколо її родини.

Водночас блогер Беспалов переконаний, що NK втягнула чоловіка в любовний трикутник. Він розкрив подробиці стосунків Каменських, її нового коханого та Потапа.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти