StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кінець холодної війни: Софія Ротару з теплом звернулася до Алли Пугачової

16 квітня 2024, 11:24
Софія Ротару привітала Аллу Пугачову з днем народження і залишила послання з підтекстом.
Алла Пугачова, Софія Ротару
Софія Ротару тепло привітала Аллу Пугачову / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/, instagram.com/sofiarotaru.official/

Українська співачка Софія Ротару привітала Аллу Пугачову з 75-річчям, хоча їх завжди вважали суперницями на сцені. Шанувальники вважають, що таким чином Ротару пішла на примирення з Пугачовою.

На своїй сторінці в соцмережах Ротару опублікувала архівне чорно-біле фото і додала сердечко. Так, артистка дала зрозуміти, що тепло і з любов'ю ставиться до Примадонни.

Софія Ротару показала архівний знімок Пугачової
Софія Ротару показала архівний знімок Пугачової / фото: скрін instagram.com/sofiarotaru.official/

Також Пугачову привітали й інші колеги. Серед них виявилися чоловік зірки Максим Галкін, Світлана Лобода, Данило Козловський, Лайма Вайкуле, Станіслав Садальський, Ілля Рєзнік, Ігор Ніколаєв та інші.

відео дня

Хто така Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні по темі

Зазначимо, нещодавно Софія Ротару привітала свою невістку Світлану з днем народження. Так, на своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала фото з дружиною свого сина Руслана Євдокименка.

А також раніше Софія Ротару відреагувала на страшну атаку по Одесі вночі 2 березня. Ротару не змогла промовчати про загибель українців в Одесі після терористичного обстрілу з боку РФ.

Читайте більше про Ротару:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти