StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Втрата втрат: Вірі Брежнєвій заборонили в'їзд до РФ

23 червня 2023, 02:30
Співачка так розпереживалася щодо втрати документа країни-окупанта, що відреагувала на це... ніяк.
Віра Брежнєва
ВНП Віри Брежнєвої в рф анулювали / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

Українська співачка Віра Брежнєва абсолютно однозначно встала на бік України ще в лютому 2022 року. Вона покинула країну-агресора, і з тих пір там більше не з'являлася.

Проте особистість Брежнєвої, яка мала в рф успіх, як артистка і бізнесвумен, не дає спокою місцевим жовтим газетам і пропагандистським ЗМІ, які з величезною ретельністю досі копають на неї бруд.

Так з'ясувалося, що Вірі Брежнєвій заборонено перебувати, проживати і будувати бізнес на території країни на болотах. Це обумовлено анулюванням у співачки "документа, що підтверджує право тимчасово або постійно проживати в Російській Федерації" - ВНП.

відео дня

"Не виключено, що артистку позбавили посвідки на проживання, або вона сама від неї відмовилася. Безумовно, за цим послідувало закриття ІП, тому що ВНП дає іноземцям право на ведення підприємницької діяльності на території Росії. У будь - якому випадку, тепер приїхати в РФ і жити тут, не кажучи вже про те, щоб будувати кар'єру, Віра Брежнєва не зможе", - повідомляє адвокат.

Сама артистка цю новину ніяк не коментує. Ймовірно, втрата документа від країни-агресора хвилює саму Брежнєву куди менше, ніж російські таблоїди.

Раніше стало відомо що Віра Брежнєва та її чоловік, композитор і продюсер Костянтин Меладзе, продають права на свої пісні, написані російською мовою. "Розпродаж" стосується також і хітів дівочого гурту ВІА Гра.

Тим часом Брежнєва випустила нову пісню українською мовою - через повномасштабну війну в Україні її творчість переносить значні трансформації.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти