StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Після чуток про відхід зі служби: Віталій Козловський записав відеозвернення

14 лютого 2024, 05:00
Співак-воїн вирішив заспокоїти шанувальників, які засипають його повідомленнями.
Віталій Козловський
Віталій Козловський спростував чутки, що більше не служить у ЗСУ / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Український співак Віталій Козловський несе військову службу з літа 2023 року. Спершу він був зарахований до Нацгвардії, а восени його перевели до ЗСУ. Нещодавно музичний продюсер Ігор Кондратюк, який має з артистом багаторічну ворожнечу, заявив, що служба Козловського закінчилася.

Цю новину співак спростував, проте незабаром у Мережі з'явилося його фото в цивільному під час вечірньої прогулянки. Після цього Віталія Козловського в соцмережах стали закидати запитаннями.

Знаменитість зняв відеоролик, на якому він у військовій формі розповідає про свій стан зараз. Відео з'явилося в Instagram-сторіс Козловського.

відео дня

"Приємно з'явитися перед вами, тому що директ завалений повідомленнями: "Чи все з вами добре?" Тобто зі мною. Зі мною все добре. На службі як на службі", - повідомив співак. Він зазначив, що був би радий виходити на зв'язок із шанувальниками з новинами про творчість, однак війна диктує свої правила - він оголосив про новий збір на потреби українських захисників.

Віталій Козловський
Віталій Козловський спростував чутки, що більше не служить у ЗСУ / instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Віталій Козловський прокоментував конфлікт зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який в рахунок боргів артиста забирає у нього більшу частину його військової зарплати.

Співак запропонував Ігорю Кондратюку мирову угоду - зустрітися особисто й обговорити пом'якшення умов виплат у період його строкової служби. На це Козловський отримав жорстку відмову від продюсера в лайливій формі.

Інші новини про Віталія Козловського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти