StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У 88-річної Бріжит Бардо сталася зупинка дихання

20 липня 2023, 12:39
1744
Французький секс-символ важко переносила аномальну спеку, через яку їй викликали швидку.
Бріжит Бардо
Бріжит Бардо перестала дихати та знепритомніла через спеку / колаж: Главред, фото: imdb.com

Французька актриса, модель, співачка, активістка руху за права тварин і секс-символ 50-60-их років Бріжит Бардо прожила яскраве життя. Замінивши сцену і знімальний майданчик на громадську діяльність, 88-річна артистка активна і в наші дні.

Втім, вік дає про себе знати. Днями чоловік Бардо, адвокат Бернар д'Ормаль, з яким вона перебуває у шлюбі з 1992 року, повідомив французькому виданню Var-Matin, що Бріжит пережила своєрідний напад.

Спочатку у неї ускладнилося дихання, потім і зовсім сталася зупинка, через що артистка втратила свідомість. До неї була викликана карета швидкої допомоги, проте обійшлося без реанімаційних дій - Бардо прийшла до тями самостійно.

відео дня

Зараз д'Ормаль оцінює стан дружини позитивно як для жінки її віку. Він вважає, що в нападі Бріжит винна спека, яку їй з роками переносити все важче. Також він зазначив, що пульс і тиск артистки прийшли в норму, проте за цим все ще ретельно стежать. Після того, як Бріжит Бардо остаточно прийде в себе, її відправлять на відпочинок в сімейний маєток в Ла-Мадразі, на Лазурному березі.

Раньше нова обраниця Білла Гейтса спровокувала чутки про заручини - Паула Херд, з якою підприємець перебуває у відносинах з лютого цього року, була помічена з каблучкою на безіменному пальці.

Також Періс Хілтон захейтили за незручні фото з сином - Барбі-мама, як сама світська левиця називає себе, нібито незграбно дитину, через що недоброзичливці засумнівалися в її любові і прихильності до первістка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти