StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Після 2 років страждань і боротьби: Макс Чмерковський стане батьком вдруге

13 січня 2023, 20:35
Дружина хореографа, танцівниця Пета повідомила радісну новину, незважаючи на невдалі спроби ЕКО.
Макс Чмерковський
Макс Чмерковський / 1 + 1 прес-служба

Популярний хореограф і учасник першого сезону шоу "Холостяк" Максим Чмерковський, стане батьком вдруге.

Про це на своїй сторінці в Instagram поділилася його дружина, американська танцівниця Пета Маргатройд.

"Для мене величезна радість нарешті повідомити, що ми з Максимом чекаємо нашого Чмерковського номер 2. Після 2 років постійної боротьби і душевних страждань, 3 викиднів і невдалого перенесення ембріонів... у нас здорова булочка в духовці. Це був шок для всіх нас, і ми дізналися прямо перед тим, як я збиралася на другий тур ЕКО. Я хочу подякувати всім вам, хто був поруч зі мною з самого початку. Таке відчуття, що я ділюся цією новиною зі своєю великою родиною. Спасибі, що поділилися своїми історіями і порадами, які допомогли мені пройти мій цикл ЕКО, і спасибі за безліч надихаючих коментарів і особистих повідомлень... я прочитала їх всі", - написала Пета.

Вона також додала, що народження малюка вони очікують у червні 2023 року.

Нагадаємо, раніше дружина екс-холостяка і судді проекту "Танці з зірками" Максима Чмерковського Пета Мургатройд поділилася особистою драмою.

Як розповіла вона в інтерв'ю журналу People, який цитує ТСН, в той час, як Макс Чмерковський був в Україні і судив танцювальний проект, вона загриміла в лікарню з коронавірусом. У той же час, лікар при госпіталізації професійної танцівниці і дружини екс-холостяка, повідомив Петі, що та була вагітна і втратила дитину.

Раніше також стало відомо про те, що Максим Чмерковський, який підтримує боротьбу України проти звірячої війни, розв'язаної Росією, будує модульні містечко для біженців.

Всесвітньо відомий танцівник і хореограф Максим Чмерковський разом з батьком Олександром поклали початок у США благодійному проекту допомоги України "Baranova27".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти