StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Послала на три букви: Приходько розірвала стосунки із зазомбованою кумою з РФ

9 серпня 2022, 20:47
Кума співачки намагалася переконати її у тому, що "не все так однозначно".
Послала на три букви: Приходько розірвала стосунки із зазомбованою кумою з РФ
Приходько розірвала стосунки із зазомбованою кумою з РФ/ instagram.com/prykhodko_official

Українська співачка Анастасія Приходько зізналася у тому, що вона розірвала усі зв’язки зі своєю подругою та кумою, яка живе в Росії.

Росіянка, яка хрестила дитину співачки, піддалася російській пропаганді й почала переконувати Приходько по телефону, нібито "не все так однозначно" у війні Росії проти України. Про це Приходько розповіла в інтерв'ю ведучій Аліні Доротюк.

У відповідь на спроби вкласти співачці у голову російську пропаганду українка відповіла своїй кумі досить жорстко і навіть послала її за маршрутом російського військового корабля.

Також співачка зазначає, що тепер у неї немає нікого з близьких в Росії.

"У мене нікого немає... З хрещеною матір'ю дитини не спілкуюся з 21 квітня. Вона намагалася мені лагідно щось пояснити. Так акуратно, на що була послана на … [неценз.], прямим текстом. Я кажу, якщо тебе там попаяло, я бачу вже ти починаєш ходити ось так ось, я кажу: "Все". Ось коли у тебе буде прозріння, коли ти зрозумієш, що ти мені взагалі говориш, ось тоді можеш мене набирати і вибачатися переді мною", – розповіла Приходько.

Раніше Приходько розповіла, що пропутінська співачка Поліна Гагаріна відрізнялася гидотою ще до початку вторгнення РФ в Україну. Співачки раніше дружили, але Приходько, дізнавшись свою колегу ближче, змінила думку про неї.

Також раніше Приходько на своїй сторінці в Facebook показала, наскільки ра**истська пропаганда роз'їла мозок окремих особистостей. Вона розповіла про жахливі погрози від російських фанатиків.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти