StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поплавський розповів, навіщо йому соцмережі

26 січня 2022, 13:10оновлено 26 січня 2022, 13:55
Співаючий ректор має намір вести за собою креативну та амбітну молодь, яка творитиме нову історію України.
Поплавський розповів, навіщо йому соцмережі
Михайло Поплавський / instagram.com/poplavskiy_michail

Ректор Київського університету культури Михайло Поплавський заявив, що хоче завоювати світовий інформаційний простір через соціальні мережі та просувати сучасний україномовний контент. Про це він розповів в інтерв'ю газеті Факти, яке було опубліковано 26 січня.

Зазначимо, що співочий ректор - найдоросліший серед топових Instagram-блогерів і публікує виключно українськомовний контент. Він очолив рейтинг сервісу trendHERO щодо приросту дописувачів, наростивши аудиторію у 2021 році майже на п'ять мільйонів людей.

Зараз в Instagram на Поплавського підписано 6,4 мільйона людей, у TikTok - 660 тисяч, а відео на YouTube збирають мільйонні перегляди.

відео дня

"Моя місія - вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме нову історію України. За соцмережами - велике майбутнє. Ми повинні завоювати світовий інформаційний простір через соціальні мережі, звичайно ж і через TikTok, та презентувати все українське", - заявив він.

1643197092-5071.JPG
Михайло Поплавський на занятті тіктокерів / instagram.com/poplavskiy_michail

За словами співочого ректора, соцмережі - потужний інструмент популяризації та розкрутки Національного університету культури та мистецтв.

"Наразі йде інформаційно-інтелектуальна світова революція, "битва" мізків. Все це співпало з економічною кризою, коронавірусом, що вибило багатьох людей зі звичного ритму життя і ще більше занурило в соціальні мережі. Особливо молодь, яка майже не дивиться телевізор, і, на жаль, мало читає книжки", - наголосив Поплавський.

Він додав, що з такою цільовою аудиторією потрібно спілкуватися її мовою.

"Тому я створюю сучасний україномовний контент, просуваю його у світовий інформаційний простір через соціальні мережі. Це мій стратегічний план. Ми готуємо українських блогерів, лідерів думок 21 століття. І відкриття в Університеті культури першого у світі та в Україні TikToк факультету - також частина цього великого плану", - пояснив ректор.

1643197089-2027.jpg
Михайло Поплавський у кліпі на пісню Далі буде / instagram.com/poplavskiy_michail

На питання про заробіток у соцмережах, Поплавський відповів, що "найкраща монетизація - це довіра та повага", які не купиш.

"Для мене це виключно іміджевий інструмент для популяризації університету... Ми створюємо українські проекти та популяризуємо їх. Хочу, щоб наші українські тренди були в топі та світ знайомився з нашою культурою, піснею, кухнею, традиціями. Ми маємо показати, що українське - це модно, це у тренді та за цим майбутнє!" - вказав він.

На думку співочого ректора, йому вдалося підкорити соціальні мережі та конкурувати з молодими блогерами завдяки працьовитості та готовності до експериментів.

1643197095-9400.JPG
Михайло Поплавський у кліпі на пісню Сало / instagram.com/poplavskiy_michail

"У нашому динамічному світі процвітають лише ті, хто йде вперед, не боїться викликів та експериментів. Слід аналізувати тенденції та створювати власні українські тренди, бути унікальними та цікавими... Дивувати креативними підходами та представляти якісні драйв-тренди. Здивувати - значить перемогти!", - вважає Поплавський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти