StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Повний рот крові: свідок розповіла про горе в родині Анджеліни Джолі

7 серпня 2024, 15:07
262
З'являється все більше подробиць про те, що трапилося з сином Анджеліни Джолі.
Син Анджеліни Джолі потрапив у серйозну ДТП
Син Анджеліни Джолі потрапив у серйозну ДТП / Колаж Главред, фото Instagram/ paxalbum, Pixabay

З'являються нові подробиці щодо аварії на електровелосипеді Пакса Джолі-Пітта в Лос-Анджелесі минулого тижня, внаслідок якої 20-річний хлопець опинився у відділенні інтенсивної терапії з травмою голови.

У понеділок видання Enews поговорило з Лолою Каваллі - однією з перших людей, які опинилися на місці аварії 29 липня, яка надала Паксу медичну допомогу. Саме вона розповіла про травми молодого хлопця відразу після аварії.

За словами Каваллі, вона зателефонувала в службу 911, і оператор проінструктував її, як оцінити його рани, і велів спробувати зупинити будь-яку видиму кровотечу до прибуття медиків.

відео дня

"Я не бачила жодних зламаних кісток, я не бачила, так би мовити, глибокої кровотечі. А оскільки мені було наказано чинити тиск на місце, де йшла кров, я не бачила, де можна було б чинити тиск, тому що удар був по голові", - пояснила Каваллі. "Я й гадки не мала, куди можна чинити тиск, щоб зупинити кровотечу на голові", - каже вона.

Хто така Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі - американська акторка кіно, телебачення та озвучування, кінорежисерка, сценаристка, продюсерка, фотомодель, посол доброї волі ООН.

За даними Вікіпедії, акторка є володаркою премії "Оскар", трьох премій "Золотий глобус" (перша акторка в історії, яка три роки поспіль виграла нагороду) і двох "Премій Гільдії кіноакторів США".

"І крові було не так багато. Не те, щоб хлинув фонтан крові", - додала вона.

"Але його рот був наповнений кров'ю. Коли він намагався говорити, я побачила невелику цівку крові, що витікала з рота", - додала свідок.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Актрису Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим за неї на 21 рік ірландським актором Полом Мескалом. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

До того також Анджеліна Джолі навесні минулого року приїжджала до військового Львова. Зірка приїхала в нашу країну, щоб зустрітися з переселенцями з "гарячих точок" і підтримати дітей, які страждають від війни.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти