StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Знущання з мене": Марініна висловилася про нову дівчину Войтенко

12 вересня 2023, 16:00
Колишня та нинішня обраниці Костянтина Войтенко були знайомі ще до розлучення актора.
Валентина Мариніна, Костянтин Войтенко, Наталія Камінська
Валентина Марініна розповіла про знайомство з коханкою Костянтина Войтенко / колаж: Главред, фото: instagram.com/valya.marinina, instagram.com/constantine.voytenco

Навесні 2023 року український актор Костянтин Войтенко повідомив, що перебуває у романтичних стосунках з дизайнером Наталією Камінською. На публіці пара виглядає дуже щасливою, проте в мережі стали з'являтися питання про те, що ж ховається за цією картинкою, після того, як Валентина Марініна, танцівниця і колишня дружина актора, звинуватила його в систематичному домашньому насильстві в його фізичних та психологічних проявах.

І поки Войтенко не поспішає коментувати свій роман з Камінською в цьому контексті, Марініна в інтерв'ю для Аліни Доротюк розповіла, як складаються її стосунки з пасією колишнього чоловіка.

Валентина зізналася, що була знайома з Наталією ще до розриву з Войтенко: у них була спільна подруга, яка жила в одному будинку з Марініною, тому жінки часто бачилися і встигли стати приятельками.

відео дня

"Вона (подруга і сусідка Марініної - прим. редактора) завжди дружила з Наталею, в них були ще більші стосунки. Я коли бачила цю знайому, вони разом спілкувалися завжди. Наталя дуже багато знала про мене, про складнощі моїх стосунків з Костею. Потім почалася війна, цієї моєї знайомої не було, була лише Наталя. Вона спілкувалась зі мною, а потім в якийсь момент перестала", - згадує колишня дружина Войтенко.

Потім вона помітила, як Камінська приділяє увагу акторові, коли той приходив до Валентини за дитиною: кликала його в гості, робила Емілії дорогі подарунки. Тоді в голові жінки все встало на свої місця.

Валентина Марініна впевнена, що Костянтин Войтенко обрав жінку з її оточення, щоб ще більше досадити їй. "Людина прийняла таке рішення, це її відповідальність. Це теж форма знущання з мене. Він міг обрати будь-яку жінку, а обрав саме цю", - зазначає вона.

Раньше Ольга Сумська висловилася про ловеласа-Паперного, який був її першим чоловіком. Акторка зазначила, що мама чула про його любовні пригоди, та не хотіла, щоб дочка виходила заміж за актора.

Також Інна Мірошниченко поділилася планом на майбутнє, в який входить усиновлення четвертої дитини. Дружина Тімура Мірошниченка розповіла, як саме її мотивує ця думка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти