StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Показала зад всьому світу: 155-кілограмова модель Тесс Холлідей повністю оголилася на знак протесту

24 січня 2022, 17:54
Повнота може бути сексуальною, і Тесс - живий тому доказ.
Показала зад всьому світу: 155-кілограмова модель Тесс Холлідей повністю оголилася на знак протесту
Тесс Холлідей показала пікантне селфі, зроблене в душі / instagram.com/tessholliday

Американська модель плюс-сайз Тесс Холлідей виклала фото, яким хотіла надихнути людей у всьому світі трохи більше любити себе, і трохи менше засуджувати інших.

Холлідей - незвичайна модель у всіх сенсах. Вона ніколи не вписувалася в рамки краси, нав'язані суспільством. Більш того, вона не відповідає стандартним параметрам навіть моделей плюс-сайз - вона занадто маленького зросту, щоб вважатися "моделлю". При зрості в 165 сантиметрів Холлідей важить 155 кілограм.

Проте Тесс - одна з найпопулярніших і затребуваних моделей такого формату. У неї є миловидне личко, впевненість в собі і величезна харизма, яка буквально притягує до себе людей.

відео дня

Але вона була такою не завжди. У Холлідей пішли роки на те, щоб побороти психологічні травми і комплекси, нав'язані їй суспільством. Деякі з них, на зразок анорексії, переслідують її досі.

Прикладом свого успіху і прийняття тіла модель надихає багатьох. Так вона сміливо демонструє себе оголену, кидаючи виклик всьому світу з його безглуздими стандартами. На недавньому фото Холлідей знялася голою під час водних процедур - будь-хто міг зміг розглянути кожну складочку її пишного тіла. Під фото модель залишила звернення для тих, хто засуджує повних людей: "Для тих, хто дивиться на мене з огидою: що, якби ви перестали засуджувати товстих і зосередилися на своєму власному щастя? Доброта до інших і до самих себе - єдиний спосіб по-справжньому зцілитися. Ми всі говоримо, що хочемо жити в кращому світі, але все починається з малого. Це може початися тут. Ненавидь мене скільки хочеш, але у мене відмінна посмішка, ще краща попа і моє серце. Це найкраща частина мене".

Показала зад всьому світу: 155-кілограмова модель Тесс Холлідей повністю оголилася на знак протесту
Тесс Холлідей знялася повністю оголеною / instagram.com/tessholliday

читайте такожМодель Анна Неплях у сексуальній мереживній білизні загіпнотизувала фанатів ідеальними вигинами

Раніше "Принцеса Діана" показала татуювання на голеному лобку - зірка серіалу Корона Емма Коррін засвітила інтимне фото.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти