StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Підтримував "русский мир" і втік з України: де зараз Андрій Доманський

20 вересня 2023, 21:48
1284
Ведучий Доманський до повномасштабної війни публічно підтримував пропаганду країни-агресора.
Андрій Доманський
Андрій Доманський втік з України - де зараз ведучий / колаж: Главред, фото: instagram.com/inter_tv_channel

Український ведучий Андрій Доманський відомий глядачам за багатьма популярними шоу - від "Підйому" до "Фабрики зірок". За свою кар'єру він встиг помандрувати по телеканалах і "осів" на Інтері.

Після 2014 року Доманський продовжив виходити в ефір російською мовою. У 2018 році шоумен був ведучим концерту на 9 травня, який викликав у суспільстві невдоволення через велику кількість радянської символіки, а також оспівування кремлівських пропагандистських наративів.

У лютому 2022 року Андрій Доманський у соціальних мережах раптово згадав рідне слово - хвалив волонтерів та боротьбу українців, однак у коментарях йому не дали забути проросійську маячню, яку ще недавно він поширював своєю роботою. Після цього ведучий видалив всі сторінки в соціальних мережах і повністю зник з інформаційного простору.

відео дня

Український ведучий Слава Дьомін зацікавився, куди ж подівся "друг рф" Андрій Доманський. У своєму YouTube-шоу він повідомив, що Доманський вже давно не в Україні - він втік на початку війну в одну з країн Балтії.

До слова, зробив це шоумен цілком легально, стверджує Дьомін. У Андрія Доманського 5 дітей від трьох різних жінок, троє з яких ще не досягли повноліття.

Раніше українська телеведуча Маша Єфросиніна жорстко рознесла путіністку Олесю Железняк за підтримку війни в Україні. Акторка раніше регулярно знімалася в нашій країні і на гастролях захоплювалася українським народом.

Також приму-балерину Баварського державного балету Пріску Цайзель вигнали за підтримку окупації України. Стало відомо, що танцівниця відвідувала окупований Крим з концертними номерами.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти