StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Під дахом Медведчука" і з українським громадянством: Джигурда розповів, як готувався стати президентом України

15 квітня 2023, 15:01
10917
Божевільний Джигурда, у якого як і раніше є українське громадянство, вивалив чергову порцію марення.
Микита Джигурда
Микита Джигурда / instagram.com/instadzhigurda

Російський пропагандист, який славиться своїми низькими жартами дружбою з алкашкою-балериною Анастасією Волочковою Микита Джигурда дав сюрреалістичне інтерв'ю пропагандистському смітнику - Комсомольській правді в Росії.

Божевільний клоун, який між іншим, все ще має українське громадянство повідомив, що готувався стати кандидатом в президенти України.

"Якраз в тринадцятому році, я зустрічався з людьми Віктора Медведчука, і мені на рівні СБУ, тільки тих, хто за Росію, було запропоновано стати кандидатом в Президенти України, до Зеленського. Тоді ще не було серіалу і тоді його розкручували англосакси. А мені було запропоновано чому? Тому що у мене було українське громадянство" - каже божевільний Джигурда.

Ведучий перепитує путініста, чи збереглося воно. На що Джигурда, явно нервуючи, починає викручуватися, приплітаючи до історії, як він їздив на фронт і став польовим командиром окупантів.

Божевільний Джигурда також говорить, що він тривалий час не брав собі російське громадянство, так як йому запропонували бути кандидатом в президенти "під дахом Медведчука".

Нагадаємо, раніше Микита Джигурда приїхав до тимчасово окупованої Волновахи, щоб почитати патріотичні віршики. "Патріоту" російські окупанти подарували справжню гранату, зі словами - "у нас цього добра повно". На що актор прочитав вірш.

Нагадаємо, раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда стали об'єктом насмішок в мережі.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео, на якому одіозний актор облизував їй спину, одягаючи її перед виступом.

"Перед початком! Джигурда допомагає одягнути пачку", - підписала відео Волочкова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти