StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Плакав і хапався за серце: дружина влаштувала Віктору Павліку шок після операції

30 травня 2024, 14:29
2168
Артист не любить сюрпризів, але Катя Репяхова була невблаганною.
Катерина Репяхова та Віктор Павлік із сином
Віктор Павлік новини - Репяхова влаштувала Павліку весілля-сюрприз / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate, instagram.com/viktorpavlik

Нещодавно український співак і Народний артист України Віктор Павлік переніс серйозну операцію на серці - на столі у хірурга він пережив півгодинну зупинку серця, а потім 2 дні перебував у реанімації. Період операції та відновлення був дуже складним морально і фізично і для самого Павліка, і для його родини.

Катерина Реп'яхова, концертна директорка і дружина артиста, винесла з цієї ситуації важливий урок - потрібно жити тут і зараз. Тому зробила те, що їхня пара відкладала 4 роки.

Вона влаштувала зірковому чоловікові сюрприз: запросила на невідому локацію і попросила вдягнути костюм. Коли співак прибув на місце, на нього чекали музиканти, шампанське та фрукти. Потім до Павліка вийшла його дружина у весільній сукні.

відео дня

Від вигляду Каті в розкішному білому вбранні артист схопився за серце - сюрприз дружини дуже його розчулив, адже гарного весілля в них ніколи не було, просто розпис, через різні життєві обставини. Біла сукня чекала свого часу цілих 4 роки, а Реп'яхова і Павлик не захотіли більше чекати й хвилини, щоб відсвяткувати своє кохання.

Сюрприз вийшов на славу, а кадри зі щасливими чоловіком і дружиною з'явилися на їхніх сторінках у соціальних мережах.

Дивіться відео романтичного сюрпризу для Віктора Павліка від його дружини:

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше стало відомо, що зіркова ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онуфрійчук народила первістка. Молода мама показала обличчя немовляти за лічені години після пологів.

Також українська акторка і комік Олена Кравець показала зворушливі кадри з 85-річним батьком - днями Юрій Вікторович відсвяткував ювілей, і артистка приїхала до Кривого Рогу, щоб привітати тата.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти