StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мило, до сліз": Олена Кравець показала зворушливі кадри з 85-річним батьком

29 травня 2024, 13:48
1140
Юрій Вікторович моментально підкорив серця шанувальників артистки.
Олена Кравець
Олена Кравець новини - який вигляд має тато Олени Кравець / колаж: Главред, фото: instagram.com/lennykravets

Українська акторка і комік Олена Кравець вже багато років живе в Києві, але частинка серця артистки все ж залишилася в Кривому Розі. Вона приїжджає туди не часто, але завжди це - особлива подорож.

Наприклад, днями Кравець відвідала рідне місто з дуже важливою і зворушливою місією - привітати свого батька з 85-річчям. Про це вона розповіла у своєму блозі в Instagram.

Артистка поділилася рідкісним відео, на якому показала іменинника. Він був щасливий побачитися з донькою, і викликав у шанувальників Кравець масу позитивних коментарів.

відео дня

"Я сьогодні у Кривому Розі з дуже видатного приводу. 27 травня моєму татові виповнилося 85 років. Юрій Вікторович. Мій тато дуже за мене переживає і запитує, чим я займаюся і чим допомогти. З днем народження тебе!" - привітала тата Олена Кравець.

До привітань долучилися і її підписники: одні дякували Юрію Вікторовичу за талановиту доньку, інші - бажали йому здоров'я і довгих років життя.

Олена Кравець з татом
Олена Кравець новини - який вигляд має тато Олени Кравець / колаж: Главред, фото: instagram.com/lennykravets

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - українська комедійна акторка. Учасниця команд Вищої ліги КВК "Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит" та "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі "Вечірній квартал". З грудня 2022 по кінець 2023 року —ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дім".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше військовий ветеран, письменник, ведучий і громадський діяч Олександр 'Терен' Будько, який став головним героєм нового сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк", розповів, у яких дівчат немає шансів завоювати його серце.

Також стало відомо, що на Оксану Білозір було скоєно замах. Співачка розкрила деталі отруєння, через яке вона на цілий рік залишилася прикутою до лікарняного ліжка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти