StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зіркова ведуча Танців з зірками народила первістка і показала обличчя немовляти

29 травня 2024, 15:49
1741
Іванна Онуфрійчук не змогла відмовити собі в задоволенні похвалитися своїм малюком.
Іванна Онуфрійчук із чоловіком
Іванна Онуфрійчук народила сина - перші фото ведучої після пологів / колаж: Главред, фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Акторка, модель і ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онуфрійчук поділилася прекрасною новиною - вона вперше стала мамою. У своєму блозі в Instagram вона показала перші фото з синочком через лічені години після пологів.

На одному зі знімків Іванна позує з немовлям на грудях - втомлена, але дуже щаслива. На іншому хлопчика сфотографували крупним планом.

Онуфрійчук не боїться забобонів, і новонародженого не приховувала. Ніжні знімки із сином вона підписала: "Наша радість, наше щастя, наш Всесвіт! Ми чекали на тебе все життя".

відео дня

Іванна Онуфрійчук поки не озвучила ім'я первістка. Відомо, що пологи відбувалися у Швейцарії.

Іванна Онуфрійчук із сином
Іванна Онуфрійчук народила сина - перші фото ведучої після пологів / колаж: Главред, фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Що таке Танці з зірками?

Танці з зірками - українське танцювальне шоу, адаптація британського проєкту BBC "Strictly Come Dancing". Перший сезон вийшов на телеканалі 1+1 у 2006 році. Загалом вийшло 8 сезонів. Принцип "Танців" простий - відомі публічні особи і зірки шоу-бізнесу змагаються за звання найкращого танцюриста. У цьому їм допомагають партнери - професійні танцюристи та хореографи. Разом із ними селебрітіс у прямому ефірі виконують танцювальний номер, на підготовку якого йде тиждень.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше військовий ветеран, письменник, ведучий і громадський діяч Олександр 'Терен' Будько, який став головним героєм нового сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк", розповів, у яких дівчат немає шансів завоювати його серце.

Також стало відомо, що на Оксану Білозір було скоєно замах. Співачка розкрила деталі отруєння, через яке вона на цілий рік залишилася прикутою до лікарняного ліжка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти