StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Переслідували 2 години: принц Гаррі та Меган Маркл ледь не потрапили в аварію через папараці

18 травня 2023, 08:55
Принц Гаррі та Меган Маркл ввечері поверталися із церемонії вручення премій у Нью-Йорку.
Переслідували 2 години: принц Гаррі та Меган Маркл ледь не потрапили в аварію через папараці
Авто Меган Маркл та принца Гаррі ледь не потрапило в аварію / колаж Главред: фото: ua.depositphotos.com, Sky News

Принц Гаррі та Меган Маркл здійснили публічний вихід та відвідали премію Фонду Miss Foundation Women. Проте через занадто велику увагу від папараці вони ледь не потрапили в аварію, коли ввечері поверталися додому.

Як зауважив представник сім’ї, ввечері 16 травня у Нью-Йорку сталася "майже катастрофічна погоня" папараці за автомобілем принца Гаррі та Меган Маркл, передає BBC.

За його словами, папараці їхали за Гаррі та Меган близько 2 годин. Під час цього "переслідування" мало не сталося зіткнення з іншими машинами, пішоходами та поліцейськими на дорозі.

відео дня

"Хоча статус публічної фігури має на увазі інтерес з боку публіки, це не повинно відбуватися ціною безпеки будь-кого", - сказав представник Гаррі та Меган Маркл.

У "погоні" брали участь близько 6 автомобілів з тонованим склом. Проте поліція Нью-Йорка поки що офіційно не підтвердила інформацію про цей інцидент.

Є інформація, що разом із Гаррі та Меган у машині перебувала її мати Дорія Регланд. Вони поверталися із церемонії вручення премій, де Меган Маркл отримала нагороду за внесок у захист прав жінок.

Нагадаємо, що в мережу злили секретне фото молодої Меган Маркл. Навколо Меган Маркл не вщухають пристрасті. Цього разу піддані корони вирішили обговорити фото столітньої давності.

Меган Маркл і принца Гаррі застукали за ніжностями. Скандальне подружжя Меган Маркл і принца Гаррі підловили за ніжностями на грі "Лейкерс" в Лос-Анджелесі.

Більше королівських новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти